25.000 de lei donați micuților din Spitalul Marie Curie

  • Tweet
  • Tweet

În perioada 16 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, Sun Plaza Shopping Center, în parteneriat cu Fundația HOSPICE Casa Speranței, a adus zâmbete pe chipurile copiilor de la Spitalul Marie Curie din București. Zeci de copii au fost încântați de spectacolul de colinde oferit din inimă, în prima zi a campaniei de către tenorul Vlad Miriță și baritonul Iordache Basalic, și înveseliți de trucurile hazlii ale Magicianului Teo.

Ca urmarea a acestui parteneriat, în perioada 18 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, a fost donată suma totală de 25.000 de lei, sumă care acoperă costul a 425 de vizite de îngrijire la copiii internați în Spitalul Marie Curie din capitală, efectuate de personalul HOSPICE.

În plus, Sun Plaza a donat sute de materiale necesare pentru îngrijirea copiilor internați la „Marie Curie”, dar și pentru ca timpul petrecut de aceștia și de părinții lor în spital să treacă mai ușor: scutece și cereale, pijamale, cărți de povești, păpuși, pachete Lego, jucării de pluș, cărți de colorat, dar și pixuri și creioane colorate.

Campania „Împreună dăruim aripi de bucurie” a continuat timp de o lună și jumătate în cadrul Sun Plaza, unde a fost amenajat un spațiu special pentru donații în bani. Astfel, persoanele care au fost impresionate de povestea micuților de la spitalul Marie Curie au putut susține inițiativa umanitară și afla mai multe informații despre secțiile spitalului și despre modul în care se pot implica.

HOSPICE Casa Speranței derulează un proiect împreună cu Spitalul Marie Curie pentru îmbunătățirea calității vieții copiilor internați în această instituție printr-un serviciu complex mobil de îngrijire paliativă pediatrică. Obiectivele proiectului sunt acordarea de sprijin medical, psiho-emoțional și social copiilor cu boli incurabile internați la Marie Curie și sprijinirea familiilor pentru a face față provocărilor complexe asociate cu boala incurabilă. Îngrijirea oferită de HOSPICE este complementară celei primite în spital, o parte din copii fiind preluați ulterior și în celelalte servicii ale organizației (îngrijire la domiciliu, centru de zi, școala HOSPICE).

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *