80% dintre vânzările Kuma în România reprezintă produse personalizate

LAVOAR KUMA CUSTOM_TANGO CU SISTEM LED CU TOUCH SI 5 TREPTE DE LUMINOZITATEPotrivit Kuma România, unul dintre principalii producători locali de lavoare, blaturi şi mobilier pentru băi şi bucătării sub brandurile Kuma şi Nordline, 80% din totalul comenzilor pe plan local sunt reprezentate de lavoare și blaturi efectuate la comandă. Aproximativ 25% din vânzările companiei româno-daneze sunt realizate pe piaţa locală.

Cerute mai ales în sectoarele HoReCa, office, comercial, medical și în școli, lavoarele „custom made” stârnesc din ce în ce mai mult şi interesul persoanelor fizice, care aleg aceste produse pentru a-şi crea în locuinţă un ambient unic, potrivit dorințelor și stilului preferat.

Succesul lavoarelor personalizate se datorează, în primul rând, avantajelor pe care le prezintă. Un astfel de produs se adaptează spațiului deja existent, fără a mai fi nevoie de alte compromisuri, iar românii au înțeles că design-ul, calitatea și durabilitatea acestor produse este foarte importantă”, a declarat Camelia Olesen, Director Executiv al Kuma România.

Pe de altă parte, în ceea ce privește comenzile pentru export, doar 60% din livrările Kuma România sunt axate pe produse speciale, în contextul în care cea mai mare pondere a vânzărilor din 2014 a fost reprezentată de exporturi. Astfel, 78% dintre acestea au fost generate din țări precum Danemarca, Norvegia , Suedia, Olanda, Franța și Ungaria.

Printre obiectivele din străinătate care dețin produse custom made Kuma, se numără Lyon Incity Tour – clădire de birouri în stadiu de amenajare și spitalul Amiens Paris Picardie, proiecte obținute prin intermediul constructorului francez, Bouygues. În România, clădiri de birouri precum Willbrooke International, Floreasca Business Park, LakeView Office, Metropolis Center, Hermes Business Campus sau Tower Center au optat pentru lavoare personalizate.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *