9 Noiembrie, o zi care va deveni memorabilă pentru antreprenoriatul autohton

beauty-of-entrepreneurship-2016-bucurestiPe data de 9 noiembrie 2016, în cadrul Facultăţii de Drept, în amfiteatrul Aula Magna, va avea loc prima conferinţă dedicată antreprenorilor din România. La iniţiativa Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor din România, speakerii internaţionali sub bagheta lui Perry Timms, îşi dau întâlnire în cadrul Beauty of Entrepreneurship 2016 – prima conferinţă internaţională despre antreprenoriat, leadership, femei în afaceri şi nu numai!

Multe femei nu își cunosc încă adevărata putere și valoare, iar acesta este momentul în care se pot regăsi. Speakerii vă vor oferi tot suportul lor, printre care și Yvette Larson care ne transmite gândurile ei:

9 Noiembrie 2016 – este ziua în care vă vom aduce scânteie și magie. Pe lângă asta, veți obține informații pe care le veți putea transforma în unelte pentru a vă atinge țelurile, oriunde vă veți afla în drumul vostru antreprenorial. Femeile sunt excelente comunicatoare și bune clăditoare de relații. De aceea, Social Media este pentru noi, femeile. Vom discuta despre cine sunteți voi, valorile voastre și încotro vă doriți să vă îndreptați. Vom discuta despre superputerile voastre, talente și aptitudini, și cum puteți să aveți un impact pozitiv asupra lumii folosindu-vă de aceste daruri. În decursul evenimentului ne vom împărtăși unii altora provocările prin care am trecut și succesul obținut, ne vom susține reciproc și vom crea un cadru în care ne vom încuraja și vom reuși să fortificăm comunitatea de antreprenori din România!

Yvette Larson este un strategist în Social Media, fondatoare a website-ului Bucharest Lounge, dar și a altor pagini despre România. Este scriitoare și jurnalistă prin intermediul blogului de pe website Bucharest Lounge și pe Republica.ro.

Biletele pentru conferinţa Beauty of Entrepreneurship 2016 pot fi achiziţionate în format electronic de pe site-urile: www.eventim.ro; www.bilet.ro; www.startickets.ro;  www.ticketnet.ro; www.bilete.ro.

Biletele pot fi achizitionate și prin cerere pe email către cristina@anaa.ro.

Și pentru că știm cât de important este să fii împreună cu prietenii, colegii și partenerii la acest eveniment, am creat o ofertă specială pentru grupuri de minimum 5 persoane: pachetul 5 dimensiuni ale Frumuseții.

Vino alături de ei și poti beneficia de un discount de 15 % pentru biletele achiziționate.

*****

Printre subiectele principale care vor fi dezbătute în cadrul conferinţei, se numără:

  • Rolul social media în business şi implicit în antreprenoriat – Pentru că trebuie să ne adaptăm cu rapiditate şi uşurinţă, iar dezvoltarea tehnologiei joaca un rol important în acest sens;
  • Abordarea corectă şi surpinderea esenţei fiecărei situaţii, dar şi esenţa ta – Pentru că trebuie să devii un bun analist, să fii mereu pe fază şi întotdeauna să ştii să îţi recunoşti valorile tale şi pe ale celorlalţi;
  • Ce înseamnă de fapt să fii leader?  – O întrebare la care este imperios necesar să îţi răspunzi în momentul în care iei decizia să devii antreprenor şi nu numai. Doar că în antreprenoriat vei fi “testat” în fiecare zi pentru abilităţile de leadership, chiar dacă este vorba doar de tine sau ai şi câţiva angajaţi sau parteneri;
  • Cum îţi alegi echipa potrivită? Şi iată că este nevoie de intuiţie, obiectivitate şi din nou abilităţi de leader pentru a reuşi să îţi formezi echipa de care ai nevoie. Relaţiile interumane sunt de fapt filtrul tuturor rezultatelor pe care le obţinem pentru că trăim într-o societate şi avem nevoie unii de ceilalţi pentru a realiza şi atinge obiectivele dorite.

Beauty of Entrepreneurship înseamnă multe alte subiecte interesante şi poveşti ale unor oameni care au avut curajul să îşi urmeze visul, speakeri internaţionali care vor transforma o conferinţă într-un eveniment grandios care se doreşte să devină recurent în România.

*****

Printre speakerii prezenţi  în cadrul conferintei Beauty of Entrepreneurship se numără: Perry Timms – speaker TEDx cu peste 20 de ani de experienţă în adaptarea lumii de business cu schimbările din tehnologie şi dezvoltare organizaţională, fondator al PTHR (People and Transformational HR); Penny Haslam – speaker profesionist, cu experienţă în jurnalism de business în cadrul BBC, în prezent specializată în consultanţă media şi formare profesională; Karin Tenelius – speaker, inventator, autor, antreprenor. O persoană ambiţioasă şi cu darul de a motiva pe toţi cei care o cunosc; Julie Bishop – specialist în social media şi recrutare de personal cu ajutorul canalelor de social media, în branding şi marketing; Branislava Antovic – blogger şi fashion stylist din Serbia, antreprenoare şi pasionată de lumea modei; Yvette Larson – fondatoare a The Bucharest Lounge, o suedeză care a vrut să facă cunoscută întregii lumi frumuseţea României; Maria Andrei – în prezent organizator şi director artistic al evenimentelor de fashion. Maria are o vastă experienţă în lumea modei ca fashion stylist, având în portofoliu colaborări cu Cosmopolitan, Beau Monde, FHM, Burda, Eva.ro şi multe altele; Paul Renaud – Certified Executive Coach (ICF), specializat în performanţă profesională, marketing şi neuroştiinţe. Speaker TEDx şi autor al cărţii “A networking book”; Amalia Iscu – co-fondatoare a şcolii de dans Tango Tangent, pasionată de tango, instructor şi dansator profesionist; Gilbert Iscu – co-fondator al Tango Tangent, pasionat de tango, dar şi de marketing, ocupându-se de imaginea şi întregului cadru de marketing şi creaţie al şcolii şi Daniel Măndiţă – co-fondator Tango Tangent, a trecut prin multe schimbări profesionale până când a descoperit frumuseţea antreprenoriatului, urmându-şi pasiunea: Tango.

Conferinţa se va încheia cu o Gală de premiere şi un cocktail party, care vor fi găzduite de Sheraton Bucharest Hotel.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *