Agenția 2activePR aniversează 15 ani de activitate

2active pr agentie gazeta de stiriAgenția 2activePR aniversează anul acesta 15 ani de activitate pe piața de comunicare locală. Fondată la începutul anului 2000, agenția și-a definit inițial aria de expertiză în zona de lifestyle și FMCG datorită activității primilor săi clienți din portofoliu: Coty, Philips, SAB Miller. Ulterior agenția și-a consolidat experiența și a ajuns ca în prezent să ofere servicii în următoarele domenii: aviație și auto, tehnologie, sănătate, servicii financiare și profesionale, agricultură și industrii, imobiliare și construcții, ONG-uri și instituții, retail, entertainment, CSR.

“Suntem o agenție independentă, neafiliată niciunui grup de publicitate din România. Acest lucru ne-a făcut să fim competitivi și autentici. Faptul că avem relații de durată cu atâtea branduri de impact din România confirmă că serviciile noastre au valoare. Am pornit 2activePR cu gândul de a crea un mediu echilibrat, propice creației și exprimării deschise. La aniversarea celor 15 ani lansăm seria de întâlniri #Conversațiidinviitor, un demers prin care dăm contur alături de invitații noștri speciali unui stil de lucru care să permită exprimarea potențialului creator al fiecărui om din echipă. O numesc munca-act creator nu slujba de la 9:00-17:00. Miza este mare. Astfel câștigăm în fiecare zi 8-10 ore din viață”, a declarat Corina Bârlădeanu, General Manager 2activePR.

Cei 15 ani marchează și trecerea la un nou nivel de expansiune 2activePR având acum o echipă nouă de management și seniori. Astfel, Cristina Hanganu ocupă poziția de Managing Director, întărind expertiza companiei în zona de strategie, comunicare corporate și management de criză. Cristina are o experiență de peste 18 ani în comunicare, perioadă în care a ocupat poziții de conducere atât în cadrul unor mari companii internaționale, cât și în cadrul unor companii locale prestigioase.

În spiritul sloganului Inspiring communication, compania s-a implicat în promovarea artei contemporane prin parteneriatul cu Art Safari, dar și prin alte proiecte ce au ca scop aducerea unui plus de inspirație în viața românilor. În aceași notă în sediul 2activePR a fost realizat primul proiect de artă obiectivă din România.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *