Body Mind Spirit Expo 2022

Agenția Creative Luggage a câștigat conturile Nenea Iancu, BELLA România și La Nenea Iancu

  • Tweet
  • Tweet

Agenția de servicii digitale Creative Luggage administrează, de la începutul lui 2015, trei conturi noi de Social Media: Nenea Iancu, Bella România și noul restaurant La Nenea Iancu.

Anul 2015 a început foarte bine pentru noi. Am câștigat trei clienți noi, iar până la sfârșitul anului ne dorim, cel puțin, un total de 10 clienți noi pe partea de IT, FMGC, CSR, auto, și chiar și clienți din afara țării.”, declară Iustina Gumeniuc, partener Creative Luggage.

Agenția de servicii digitale a gestionat, în 2019, activitatea a 18 conturi de Social Media, din domenii diferite: auto, food, sănătate, sport, CSR, antreprenoriat, artistic, iluminat, foto. Departamentul de Social Media al agenției, condus de Simona Dumitru, a crescut în ultimii doi ani comunități de până la 130.000 de fani, îmbinând copywriting, PR, SEO, Adwords și Media cu Social Media.

Colaborarea cu Nenea Iancu a început cu mult entuziasm și respect pentru o bere cu adevărat bună. Am schimbat direcția de comunicare și direcția vizuală, orientându-ne spre modern și noi trenduri. Am extins aria targetului aflat pe pagină, în momentul începerii colaborării, către un target mai cosmopolit. Obiectivele pentru 2015 sunt de awareness și engagement, bazându-ne pe un content realist, modern, smartish.”, explică Simona-Izabela Dumitru, Social Media Manager la Creative Luggage.

Ne bucurăm să facem echipă cu profesioniști atât de entuziaști și creativi, care înțeleg pe deplin spiritul brandului nostru.”, spune Larissa Ghindea, Brand Manager Nenea Iancu.

Producătorul de patiserie congelată și refrigerate BELLA România, cu pozitie de lider pe piața de patiserie congelată, este un alt client pentru care agenția lucrează de cinci luni și a obținut deja rezultate care îi confirmă strategia de Social Media. “Am mărit comunitatea cu aproximativ 30.000 de fani până în acest moment și am activat-o în Social Media prin content, concursuri, cerere de feedback, sampling și evenimente în offline. Am fost surprinși de o deschidere incredibilă de comunicare pe pagina de Facebook din partea consumatorilor de produse BELLA. Într-adevăr, ne ajută foarte mult calitatea și diversitatea portofoliului de produse BELLA.”, spune Beatrice Constantinescu, Brand Manager BELLA România.

Din portofoliul agenției de servicii digitale Creative Luggage fac parte Suzuki România, Help Sebastian, Infinity, Infinity Fashion, Clinicile Anima, Eglo România, Proleasing, Westlife Fitness&Aerobic, Eva Atelier.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *