APIVITA propune un tratament cu rezultate vizibile pentru un păr frumos și sănătos

arpita propolineÎn sezonul de toamnă, femeile și bărbații deopotrivă pot observa pierderi semnificative ale părului. Acesta poate fi un fenomen sezonier, dar ce se întâmplă atunci când pierderea părului persistă?

Pentru o luptă eficientă împotriva acestei probleme, APIVITA propune tratamentul complet PROPOLINE, cu produse specializate și până la 99% cu ingrediente naturale, format dintr-un șampon tonifiant și o loţiune spray împotriva căderii părului, atât pentru bărbaţi, cât și pentru femei.

Tratamentul APIVITA PROPOLINE conţine proteine din plante ce stimulează creșterea părului și întărește structura firelor, oferind hidratare și hrănire. Îmbogăţite cu propolis, uleiuri esenţiale, cimbru și arbore de ceai, produsele controlează secreţia de sebum și nu îngrașă scalpul.

Pentru femei:

  • Șampon tonifiant – bogat în ingrediente active precum lupinul, dafinul și ginsengul, samponul întărește și hrănește firul subțire, părul devenind rezistent și revitalizat.
  • Tratament loțiune-spray anti-cădere păr – conține proteine din lupin, vitamine și dafin, hrănește și  întărește firul subțire, crește densitatea părului și calmează iritațiile scalpului, lăsând părul tonifiat și rezistent.

Pentru bărbați:

  • Șampon tonifiant – conținutul de lupin, rozmarin și ginseng revitalizează foliculii de păr, hrănește și întărește rădăcina firului subțire, iar cimbrul, propolisul, chinina și extrasul de arbore de ceai controlează excesul de sebum și curăță în profunzime, fără să irite scalpul.
  • Tratament loțiune-spray împotriva căderii părului – conține proteine din lupin, rozmarin și ginseng, oferă protecție anti-oxidantă, prevenind îmbătrânirea foliculului pilos, iar uleiurile esențiale de propolis, cimbru și arbore de ceai reduc sebumul de la nivelul scalpului, lăsând părul tonifiat și rezistent.

Gama APIVITA PROPOLINE este disponibilă în farmaciile Sensiblu. Pentru mai multe întrebări și informații despre APIVITA, accesați www.apivita.com.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *