Axpo, traderul de energie numărul 1 în lume în 2015, potrivit revistei Energy Risk

Axpo Group a primit distincția de cel mai important trader de energie din lume în cadrul ediției din 2015 a clasamentului Risk and Energy Risk Commodity Ranking. De asemenea, grupul a fost confirmat cel dintâi dealer de energie în Europa de Est pentru al doilea an consecutiv.

Axpo, una dintre cele mai importante companii de energie din lume, a atins noi performanțe în clasamentul Risk and Energy Risk din 2015; compania numără peste zece apariții între primii cinci clasați la diferite categorii, printre care Traderul de energie numărul 1 în lume, Dealerul de energie numărul 1 în Europa de Est și locul 2 în cercetare energetică în Europa. În 2015, pentru prima dată, Axpo s-a clasat printre primii zece traderi de energie din Europa.

Aceste rezultate reprezintă o confirmare a expertizei de peste 100 de ani a Axpo în domeniile producției, distribuției, vânzării și tranzacționării energiei la cele mai înalte standarde elvețiene, în întreaga Europă.

Această recunoaștere internațională reprezintă o motivație pentru continuarea eforturilor noastre de consolidare a prezenței pe piață și de extindere a portofoliului de servicii și produse. Orientarea permanentă către piață, competența, profesionalismul și inovația constantă definesc Axpo la nivel internațional și local”, a declarat Cătălin Iordache, Director General al Axpo România.

Premiile Energy Risk sunt organizate de revista Energy Risk, cea mai importantă sursă de informare din industria mărfurilor, înființată în urmă cu 20 de ani. Aceste premii recunosc excelența în industria mărfurilor globale, iar câștigătorii sunt cele mai importante companii care excelează în domeniu.

Peste 1.400 de jucători din piață și clienți au fost implicați în evaluarea companiilor de energie, în baza unor criterii precum prețul, flexibilitatea, contribuția în piață, încrederea, integritatea și rapiditatea în prelucrare.

Clasamentul Risk & Energy Risk Commodity Rankings integral poate fi accesat AICI.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *