Body Mind Spirit EXPO – weekendul sănătății și al relaxării

  • Tweet
  • Tweet

bmse-728x90

În acest sfârșit de săptămână, la Sala Palatului din București, are loc cel mai important eveniment dedicat sănătății, frumuseții și dezvoltării personale, Body Mind Spirit EXPO, iar intrarea este liberă.

Începând de vineri, 29 Septembrie, și până duminică, 1 octombrie, este deschis evenimentul ce are ca scop conștientizarea pericolelor determinate de ritmul alert al vieții din zilele noastre, ce amenință sănătatea noastră fizică, mentală și sufletească și determinarea cât mai multor persoane să adopte un stil de viață echilibrat.

În vremea în care stresul este considerat boala secolului XXI, Body Mind Spirit Expo este alternativa perfectă pentru un weekend relaxant, dedicat persoanei tale, departe de problemele cotidiene, fiind locul ideal pentru prospectare și dezvoltare personală.

Printre invitații speciali ai acestei ediții numără Rita Mureșan, Nadine Voindrouh, Camelia Pătrășcanu sau Cristian Pompei.

Vocea lui Braco ajunge la Body Mind Spirit EXPO, într-o conferință unică, gratuită, în premieră în România. Vino să te convingi singur de fenomenul care a marcat întreaga lume!

Evenimentul găzduiește trei zone de interes:

  • Zona de expoziție cu vânzare, unde poți găsi: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, produse de detoxifiere, cosmetice bio, cărți de dezvoltare personală și spiritualitate, produse alimentare raw-vegane, cristale terapeutice și multe altele. Cele mai importante și îndrăgite companii, dar și mici producători și expozanți locali, au pregătit reduceri și promoții special pentru târg.
  • Secțiunea de conferințe susținute de importante voci din domeniu: psihologi, nutriționiști, astrologi, maeștri spirituali, terapeuți și personalități publice.
  • Zona de demonstrații și momente artistice, unde te invităm să te relaxezi și să te deconectezi pentru câteva momente de la ritmul alert al zilelor noastre.

(…) Body Mind Spirit EXPO, ediția a XXII-a, înseamnă peste 100 de companii expozante care ne vor fi alături, ce reprezintă atât branduri românești cât și internaționale, precum și mici producători locali, mai mult de 35 de conferințe cu intrarea gratuită, susținute de importante voci din domeniile de interes ale expoziției, precum și alte zeci de demonstrații.“, au declarat organizatorii, care promit cea mai mare ediție a evenimentului în anul care marchează împlinirea a 10 ani de existență în România.

Verifică lista completă a conferințelor, demonstrațiilor și programul de vizitare pe site-ul: www.bmse.ro.

Intrarea este liberă!

*****

Gazetadestiri este partener media al evenimentului.

 

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *