Casetă de bijuterii cu motive tradiționale românești

  • Tweet
  • Tweet

Anunțam într-un material, publicat la sfârșitul lunii mai, că Art&Craft a lansat noua variantă a magazinului online www.artandcraft.ro. Site-ul îmbunătățit oferă acum mai multe produse tradiționale și suvenire românești, atât colecționarilor de artă populară și artizanat, cât și celor care sunt în căutarea unui cadou inedit.

Eu sunt fană Romanian Art&Craft încă din 2012, atunci când le-am făcut o vizită în depozit pentru a găsi cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru clienții companiei angajatoare de atunci, și încerc, de fiecare dată când pot, să le susțin activitatea. Consider că merită, fiind printre puținele companii autohtone care luptă pentru păstrarea tradițiilor și valorilor românești, atât în România, cât și dincolo de granițele ei.

Am făcut o comandă de curând, am așteptat nerăbdătoare produsele și vreau să vi le prezint și vouă.

Astăzi vă arăt cutia (caseta) de bijuterii din lemn de cireș pe care am ales-o, personalizată, sculptată manual cu motive tradiționale românești. Interiorul este căptușit cu o stofă moale, de culoare roșie, ce păstrează în condiții bune cele mai pretențioase bijuterii.

Există posibilitatea ca dimensiunile și culoarea cutiei să difere puțin de cele standard de pe site, dar tocmai faptul că este unică mă-ncântă și mai tare.

Dacă vă place și vreți să aveți o casetă de bijuterii lucrată cu iscusință și dăruire ori vreți s-o oferiți unui om drag, AICI puteți accesa link-ul care vă va conduce pe pagina unde puteți afla mai multe detalii despre produs.

În următorul material vă voi arăta o farfurie din ceramică de Horezu minunată, ce și-a găsit loc în bucătăria mea.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *