Cei care plătesc cu cardul MasterCard pot câștiga premii în valoare de peste 1,7 milioane lei

Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România – InfoCons (A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons) și MasterCard lansează Campania „Cere bonul fiscal! Plătește cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!”, în cadrul căreia vor fi acordate premii în valoare de peste 1,7 milioane de lei.

În perioada 1 mai – 31 decembrie 2015, toate plățile realizate la comercianți pe teritoriul României cu cardurile MasterCard și Maestro vor fi înscrise automat la extragere, iar fiecare tranzacție cu carduri contactless va intra cu șanse duble în tragerea la sorți. Astfel, lunar, vor fi acordate 300 premii de câte 500 lei, precum și 10 premii de câte 5.000 lei (premiile sunt în valoare netă, taxele fiind acoperite). În plus, vor avea loc două extrageri cu trei premii a câte 15.000 lei, iar de Crăciun va avea loc  o extragere specială, în cadrul căreia vor fi acordate șase premii în valoare de câte 15.000 lei.

Plățile cu cardul reprezintă o normalitate în țările dezvoltate, fiind preferate datorită beneficiilor precum ușurința cu care se realizează, economia de timp și siguranța tranzacțiilor, având de asemenea un impact semnificativ asupra reducerii economiei nefiscalizate. În România, ponderea plăților cu cardul în totalul plăților este, însă, de numai 4,4%, în timp ce media UE este de peste trei ori mai mare. Această campanie este modul prin care MasterCard contribuie la albirea economiei în România, explicându-le posesorilor de carduri care sunt beneficiile utilizării lor la comercianți și recompensându-i pentru plata cu cardul”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, România, MasterCard.

Regulamentul concursului poate fi consultat la adresa www.mastercard.ro/promotii și www.plateste-cu-cardul.ro.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *