Centrul Medical ProVita deschide o nouă clinică în nordul Bucureștiului

Începând cu 6 aprilie, Centrul medical ProVita – Diagnostic și tratament va inaugura o nouă clinică în București, pe Str. Alexandrina nr. 20-22,  în zona Aviatorilor.

Pacienții vor beneficia de un centru medical modern, dotat cu echipamente de ultimă generație și o echipă medicală profesionistă, specializată în instituții de prestigiu din Europa și Statele Unite. Clinica oferă fiecărui pacient o abordare personalizată, în care situația medicală specifică acestuia este evaluată interdisciplinar. Astfel, diagnosticarea și tratamentul fiecărui pacient sunt stabilite de medici specialiști, care au totodată și o vedere de ansamblu asupra întregii stări de sănătate a pacientului.

Dr. Ovidiu Nicolae Palea

Dr. Ovidiu Palea

Noua clinică a atras o investiție financiară de aproximativ 1,4 milioane euro, precum și o investiție umană importantă, deoarece pacienții noștri merită cei mai buni medici, atât la nivel profesional, cât și uman.”, a explicat dr. Ovidiu Palea, Director General al Centrului Medical ProVita.

Clinica va include specialități noi, de interes pentru pacienți – neurochirurgie, hemato-oncologie, endoscopie, precum și dotări moderne ce îi dau statutul de Centru integrat de Terapia Durerii și Chirugie Minim Invazivă a Coloanei – unic în țară. În plus, Terapia Durerii va integra și servicii de terapie prin sport și kineto, prin inaugurarea unui Centru unic de Kinetoterapie și Recuperare Medicală, unde pacienții vor beneficia de specialiști și aparatură de ultimă oră (Biodex).

Centrul medical Provita va fi dotat, de asemenea, cu echipamente pentru chirurgie plastică și oculoplastie, obstetrică-ginecologie și studiul infertilității.

În viitorul apropiat, noua clinică va conține și un Centru de Chirurgie de Zi – o abordare unică în România, prin care intervențiile chirurgicale care de obicei necesită zile întregi de recuperare și spitalizare se vor rezolva rapid și eficient, în doar câteva ore. Astfel, pacientul se va recupera mult mai repede și vor fi eliminate cheltuieli inutile pentru pacient.

Abordarea noastră rămâne primordial focalizată pe pacient și pe afecțiunile sale! Suntem o echipă de Oameni în primul rând, empatici și sinceri, care tratăm pacientul cu profesionalism și respect, la cele mai înalte standarde medicale. Astfel, Centrul medical ProVita pune accent atât pe profesionalismul și performanțele individuale ale medicilor specialiști, cât și pe capacitatea de a lucra în echipă, pentru a rezolva integrat afecțiunile pacientului, sub îndrumarea unui manager de caz.

Suntem încântați că am reușit să transformăm în realitate dorința probabilă a oricărui pacient din România: o clinică de ultimă generație, unde problemele de sănătate pot fi tratate potrivit necesității reale – profesionist, rapid și eficient, minim invaziv și mai ales uman!”, a completat dr. Ovidiu Palea.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *