Clutch-urile de mătase SILKDOM, disponibile şi în cadrul Dacia 24

  • Tweet
  • Tweet

Colecţia de clutch-uri SILKDOM este disponibilă, începând cu luna iulie, şi în cadrul showroom-ului Dacia 24, de pe Bulevardul Dacia, nr 24, etaj 1.

Dedicat stilului urban, showroom-ul găzduieşte colecţii realizate de designeri români în serii limitate sau chiar piese unicat produse exclusiv în România. Dacia 24 promovează un concept diferit pe piaţa de fashion autohtonă, o alternativă la produsele de serie, şi care au ca particularitate faptul că pot fi uşor combinate şi alcătui astfel colecţii capsulă, esenţiale în garderoba oricărei femei.

Povestea clutch-urilor de mătase SILKDOM – made în România – a început în urmă cu opt luni. Mătasea este principalul material care stă la baza pieselor SILKDOM. Acestea sunt realizate manual, integral din mătase naturală la exterior şi catifea de mătase naturală la interior. Mătasea folosită în realizarea produselor SILKDOM provine din Franţa, Japonia, Italia, China, India, dar şi din România.

Creaţii complexe, clutch-urile compun împreună cu mătasea, dantela, perlele, cristalele, penele folosite, un obiect UNIC. Clutch-urile SILKDOM pot fi purtate de la ţinute de seară, dar şi în combinaţii cu jeans, cămăşi largi bărbăteşti, fuste de piele etc.

Primul clutch pe care l-am realizat a fost pentru mine. Atunci, nu aş fi crezut vreodată că pasiunea mea pentru mătase va atrage atât de multe femei. Fiecare dintre noi îşi doreşte să aibă ceva numai al ei, ceva prin care să fie diferită, specială, unică. Clutch-urile SILKDOM sunt accesorii foarte vizibile, cu imprimeuri curajoase, care spun poveşti şi transmit emoţii. Nu am întâlnit încă pe cineva care să rămână indiferent la vederea lor.”, declară Mădălina Nistor, fondator SILKDOM.

Sub brandul SILKDOM sunt realizate şi bijuterii din mătase, eşarfe. Produsele sunt disponibile online pe www.silkdom.com, în showroom-ul Dacia 24 (Bulevardul Dacia, nr 24, etaj 1), AZAY, Molecule F Concept Store (Etaj 1, Promenada Mall).

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *