Colecția de clutch-uri de mătase SILKDOM, în exclusivitate la Molecule F

  • Tweet
  • Tweet

Colecția de clutch-uri SILKDOM este disponibilă acum în exclusivitate la Molecule F Concept Store.

Povestea clutch-urilor de mătase SILKDOM, made in Romania, a început în urmă cu șapte luni. Toate piesele SILKDOM sunt realizate manual, integral din mătase naturală la exterior și catifea de mătase naturală la interior. Mătasea folosită în realizarea clutch-urilor provine din Franța, Japonia, Italia, China, India, dar și din România.

Colecția de clutch-uri transmite valorile brandului: senzualitate, îndrăzneala, curajul unui obiect statement, egoismul de a purta un obiect numai al tău. Clutch-urile SILKDOM sunt accesorii foarte vizibile, cu imprimeuri curajoase, care spun povești și transmit emoții.

Bucuria de a realiza o piesă unică pentru orice femeie este greu de descris în cuvinte. Clutch-urile SILKDOM sunt accesorii foarte vizibile, cu imprimeuri curajoase, care spun povesti și transmit emoții. Nu am întâlnit încă pe cineva care să rămână indiferent la vederea lor.”, declară Mădălina Nistor, fondator SILKDOM.

Creatii complexe, clutch-urile compun împreună cu mătasea, dantela, perlele, cristalele și penele folosite un obiect care este UNIC. Clutch-urile SILKDOM pot fi purtate la ținute de seară, dar și în combinații cu jeans, cămăși largi bărbătești, fuste de piele.

Sub brandul SILKDOM sunt realizate și bijuterii din mătase, eșarfe. Produsele sunt disponibile online pe www.silkdom.com și în Molecule F Concept Store, etaj 1, Promenada Mall.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *