Comoara ascunsă: o hartă către sinele copilului

Noutate editorială – Editura Herald

După extrem de apreciata sa primă lucrare în domeniul terapiei cu copiii, Ferestre către copiii noștri, Comoara ascunsă. O hartă către sinele copilului vine să întregească implicarea psihoterapeutei Violet Oaklander în acest domeniu sensibil și fascinant. Dacă în prima sa lucrare, autoarea descrie în detaliu metodele gestaltiste și de terapie prin artă și joc pe care le aplică în lucrul său terapeutic, în cartea prezentă autoarea explică într-o manieră sistematică și cuprinzătoare înțelegerea sa asupra procesului terapeutic și metoda de lucru, pe care specialiștii în domeniu au ajuns să o numească chiar „metoda Oaklander”.

carte editura herald carti

Datorită modului în care autoarea adaptează terapia Gestalt, aceasta devine una dintre cele mai eficiente terapii pentru copiii de toate vârstele. Violet Oaklander folosește o varietate largă de tehnici creative, expresive și proiective, accentul căzând însă pe calitatea „contactului” și a relației terapeutice. Cartea de față este de interes atât pentru părinți, cât și pentru terapeuți, consilieri, cadre didactice, precum și pentru adulții care vor să afle mai multe despre propriul lor copil launtric.

Furia și simțul sinelui merg mână în mână. Furia este o expresie a sinelui, iar atunci când o persoană o inhibă, sinele ei este diminuat.” / Violet Oaklander

Mai multe detalii despre carte puteți afla AICI.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *