Concurs de creativitate în limba engleză. Premiul cel mare, tabără de vară în Marea Britanie

  • Tweet
  • Tweet

Caută cuvintele potrivite, aranjează-le în idei originale, adaugă un strop de creativitate, imaginaţie şi talent şi poţi pleca, la vară, în Marea Britanie. Provocarea vine din partea Asociaţiei Shakespeare School pentru Educaţie, în cadrul celei de-a 8-a ediţii a “Shakespeare School Essay Competition”.

Concursul de creaţie în limba engleză cu participare GRATUITĂ, organizat la nivel naţional, lansează astăzi invitaţia de a participa către toţi elevii de gimnaziu şi liceu cu vârsta între 11 şi 20 ani.

“Shakespeare School Essay Competition” oferă șanse egale tinerilor din întreaga țară de a experimenta viața într-un campus universitar britanic de top și de a studia limba engleză la cele mai înalte standarde.

Cei care intră în competiţie pot câştiga premii în valoare totală de peste 5.000 de euro: două tabere în Marea Britanie, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărţi, dicţionare şi multe alte surprize.

Tema acestei ediții este: #thegenerationgap

Pentru a participa, elevii trebuie să scrie un text original în limba engleză prin care să îşi exprime propria viziune despre ce pot învăţa adulţii de la generaţia lor. Eseul trebuie înscris pe site-ul shakespeare-school.ro, în perioada 11 ianuarie – 30 martie 2016.

Autorii celor mai bune 30 de eseuri sunt invitaţi în etapa a 2-a a competiţiei: interviul cu profesorii Shakespeare School, în urma căruia se stabileşte ierarhia finală. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Festivităţii de premiere, care va avea loc în Bucureşti, în luna iunie 2016.

Concursul este inclus în Calendarul Activităților Educative al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Ambasadorul celei de-a 8-a ediţii „Shakespeare School Essay Competition” este Andy Szekely – speaker, trainer, autor şi antreprenor. Rolul său este acela de a oferi participanţilor un exemplu personal şi profesional de perseverenţă, gândire creativă şi performanţă susţinută prin pasiune.

*****

Gazetadestiri este partener media al concursului.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *