Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar (CNFMS), perioada 14-17 octombrie, la Târgu-Mureș

  • Tweet
  • Tweet

Recalcularea prețurilor la medicamente, contracte cost-volum, cost-volum-rezultat, introducerea cardului de sănătate, măsurători de costuri și recalcularea valorii relative DRG, dezvoltare de metodologie de control la CNAS sunt câteva dintre inițiativele importante demarate în anul 2015, pentru un control mai eficient al serviciilor și resurselor în sistemul sanitar.

Toate acestea vor putea fi discutate în cadrul unui dialog constructiv între reprezentanții autorităților, spitalelor, furnizori și specialiști din țară și din străinătate, în cadrul celei de-a doua ediții a Conferinței Naționale de Farmacoeconomie și Management Sanitar (CNFMS), ce va avea loc în perioada 14-17 octombrie, la Tîrgu-Mureș.

Despre eveniment

Conferința este împărțită în două module tematice, Farmacoeconomie și Management Sanitar și își propune să fie un eveniment de referință pentru profesioniștii sistemului sanitar din România, temele acestei conferințe fiind:

  • MANAGEMENT SANITAR: Îmbunătățirea metodologiei de măsurare a costurilor și a mecanismelor de plată în sistemul sanitar, și
  • FARMACOECONOMIE: Politica predictibilă în domeniul medicamentului

Evenimentul este organizat sub egida ISPOR ROMANIA, CAMERA DEPUTAȚILOR – Comisia pentru Sănătate și Familie, Societatea Română de Farmacoeconomie și Universitatea de Medicina și Farmacie Tîrgu Mureș. Organizator știintific este Universitatea de Medicina și Farmacie Tîrgu Mureș -  Centrul de Cercetare pentru Politici de Sănătate și Management și Asociația SURYAM, managementul tehnic al evenimentului fiind asigurat de MedFarm Events.

Evenimentul este creditat cu 30 EFC din partea Colegiului Farmaciștilor din România, 24 EMC din partea Colegiului Medicilor din România și 12 EMC din partea Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

La eveniment vor participa peste 300 de directori din unități spitalicești și clinici medicale, farmacii, reprezentanții instituțiilor implicate în elaborarea politicilor publice, precum și companii producătoare și distribuitoare de medicamente și dispozitive medicale.

Participarea națională și internațională a unor personalități importante din domeniu transformă această conferință într-un important eveniment de schimb bilateral și de networking, oferind posibilitatea relaționării cu reprezentanți ai celor mai importante instituții și companii din domeniul sanitar.

Înscrierile se fac accesând adresa www.cnfms.ro.

*****

Gazetadestiri este partener media al evenimentului.

Author: admin

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: