Convenția Internațională Mind and Body, ediția a IV-a

Conventia Yin si Yang Bucuresti International Mind and Body ConventionConvenția Internațională Yin și Yang 2017 a combinat întodeauna două tipuri de energii, una ce subliniază puterea în contrast cu alta mai subtilă, cea mentală.

A patra ediție a convenției este un program complet de exerciții pentru corp și minte – ”mind and body”. Două zile dedicate disciplinelor Yoga și Pilates aduc în fața publicului din țara noastră cele mai renumite școli din Europa, cei mai buni presenteri internaționali, dar și unii dintre cei mai renumiți români din această industrie, absolvenți Yoga Alliance, Fletcher® Pilates, BASI® Pilates.

Move On Pilates Academy® și Daanasana™ School of Yoga au onoarea de a aduce în fața voastră profesori de renume, precum Jeremie Perround (Prim Balerin Étoile la Opra din Lyon și cel mai tânăr Profesor Formator Romana® Pilates din istorie), Daniele Navello (Profesor certificat Iyengar® Yoga chiar de către familia Iyengar), Lisa Lapomarda și Katya Vasilenko, ambele deținând certificări PMA și manageri ai unor școli de Pilates din Italia, Grecia și Rusia. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga va fi reprezentată prin Irene Zaarour.

*****

Invitati:

Julio D. Papi: o legendă internațională, cu o prezență în peste 40 de țări, creatorul programului, structurii și imaginii convenției internaționale Yin și Yang. Soția sa, rusoaica Anna Glushkova este fostă gimnastă, a început practica Pilates pentru a-și reabilita problemele de coloană vertebrală. Este licențiată în pedagogie Fletcher® Pilates Foundation, profesor certificat Intensiv și Avansat Intensiv, Yoga Alliance USA și co-fondator Daanasana™ School of Yoga și profesor la Move On Pilates Academy®.

Izabela Lăcătuș: „Laureată a Sportului Românesc” de trei ori, „Cea mai bună sportivă” – la sporturile neolimpice, „Maestru Emerit al Sportului”, 14 medalii mondiale și alte 12 la diferite Campionate Europene și Cupe Mondiale, Master Trainer în diferite discipline și Profesor Certificat Full Pilates Studio și profesor în cadrul Move On. Alături de ei mai sunt și Sara Bucurescu, Ovidiu Atanasiu, Anna Maria Monica Tudor, Raluca Băbăligea, Alina Grecu, Ioana Hudiță, Alexandra Mindruț, Sorina Fredholm ș.a.o

*****

Școala de Fitness MOVE ON instruiește antrenori, prin cursuri la cel mai înalt nivel de performanţă. Unele dintre cele mai renumite nume din industria fitness-ului la nivel mondial, împreună cu unii dintre cei mai renumiți instructori din România, formează echipe care pun cursanții direct pe linia de start către o carieră de succes în fitness. MOVE ON deține exclusivitate pe cele mai noi programe în materie de Aerobic şi Personal Training și drept exclusiv asupra conceptului de Schwinn Cycling, pe baza căruia se organizează cursuri certificate, workshop-uri și convenții cu sute de participanți.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *