Copiii din cadrul Asociației “Ana și copiii” au intrat în universul Barbie

Universul Barbie se muta la Asociatia Ana si copiiiPe 22 octombrie 2014 a avut loc activitatea de CSR inițiată de Sun Plaza Shopping Center, împreună cu vedeta de televiziune, Cristina Herea, activitate ce și-a propus donarea către Asociația “Ana și copiii” a recuzitei evenimentului mult iubit de cei mici, “Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”, desfășurat în luna septembrie în cadrul centrului comercial.

Acțiunea de donație a avut drept scop sprijinirea activităților desfășurate de copiii defavorizați din cadrul Asociației “Ana și copiii”. Dacă toți cei mici s-au putut bucura de păpușile și mobilierul utilizat în cadrul evenimentului, acestea vor aduce de acum încolo zâmbete și fericire pe chipul prichindeilor de la Asociația “Ana și copiii”.

În cadrul evenimentului dedicat donației, copiii din cadrul Asociației “Ana și copiii” au pregătit, împreună cu Cristina Herea, un moment surpriză pentru cei prezenți. Cristina a făcut o incursiune în istoria păpușii Barbie cu ajutorul copiilor care au fost reporteri speciali și au transmis, în direct, știri despre păpușa Barbie.

La evenimentul dedicat donației au fost prezente mai multe vedete din showbiz-ul românesc: Eniko Georgescu, Giani Kiriță, Irina Maria Mohora, Sebastian Bodu.

Obiectele care au fost donate sunt atât păpuși și accesorii Barbie, cât și piese de mobilier. Toate acestea sunt lucruri au adus atmosfera Universului Barbie la Asociația “Ana și copiii”.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *