DECATHLON deschide porțile unui nou magazin la Târgu-Mureș, pe 29 mai

decathlonCel mai mare retailer european de articole sportive, Decathlon, își deschide porțile și în Târgu Mureș, pe data de 29 mai. Cu o suprafață de 1.700 de metri pătrați, noul magazin din Târgu Mureș va pune la dispoziția iubitorilor de sport tot ceea ce aceștia își pot dori pentru ca pasiunea lor să devină realitate.

Decathlon Târgu Mureș înseamnă peste 50 de sporturi sub același acoperiș. Va fi locul unde fiecare persoană va găsi produse tehnice de calitate pentru a se bucura de sport la cele mai mici prețuri.

*****

La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea 600 de ingineri, aflați în permanentă căutare de soluții și inovații tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

Din 1996 Decathlon își creează propriile mărci, în prezent în număr de 16, în spiritul pasiunii pentru sport. Prin intermediul acestora, Decathlon concepe echipamente sportive la prețuri accesibile, folosind o tehnologie de vârf.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *