Dr. Hart Extract natural pentru secreție biliară 

Pe lângă bucurie și voie bună, sărbătorile vin cu schimbări majore în alimentația noastră. Din cauza meselor dese și bogate în grăsimi, pot apărea tulburări dispeptice, precum balonări, flatulență sau greață.

Acestea apar din cauza faptului că bila, secretată de ficat și eliberată în intestin, va fi copleșită și nu-și va mai putea îndeplini corect rolul pe care îl joacă în procesul de digestie, și anume absorbția grăsimilor.

dr hart secretie biliaraÎn astfel de cazuri se recomandă Dr. Hart Extract natural pentru secreție Biliară. Fiind un substituent al sărurilor biliare, produsul ajută la îmbunătățirea digestiei și a tranzitului intestinal, fiind eficient în special în cazul exceselor alimentare (mai ales a meselor bogate în grăsimi și proteine).

Cum se administrează? Simplu: luați 1-2 capsule de 3 ori pe zi, după sau în timpul meselor principale, înghițite cu o cantitate suficientă de apă. Dozele pentru copii se vor administra la recomandarea medicului.

Pentru mai multe detalii și sfaturi utile, apăsați AICI.

*****

Citiţi cu atenţie prospectul şi informaţiile de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute consultaţi de urgenţă medicul sau farmacistul.

 

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *