Eleganță fără cute, cu piesele Diamond by Adesgo

  • Tweet
  • Tweet

(P) O rochie de tip little black dress va fi oricând potrivită atât pentru covorul roșu, cât și pentru evenimente de o amploare mai redusă. O rochie cu trenă nu va putea fi niciodată ignorată în cadrul unui eveniment elegant. Și, pentru cele mai îndrăznețe, aflați că puteți purta tiara chiar și cu bocanci. Dacă aveți curaj! Și stil! Însă, din gama ”așa nu”, oricât de tolerantă ar fi moda, o siluetă neîngrijită sau câteva cute inestetice, cauzate de hainele prea strânse, nu vor trece niciodată de criticii fashion.

Lenjeria Magic Modelator semnată Diamond by Adesgo se numără printre cele mai eficiente soluții pentru momentele în care vrei să fii elegantă până în cele mai mici detalii. Chilotul modelator înalt îți armonizează talia și este perfect pentru fustele sau rochiile tip tub. Cu boxerii cu talie înaltă poți purta lejer ținute mulate fără să îți faci probleme legate de cusăturile care se văd de sub haine. Sunt invizibili. Ori, dacă porți o rochie de seară vaporoasă de sub care nu trebuie sub nicio formă să apară cutele făcute de sutien, poți conta cu încredere pe maioul modelator fără cusături.

O piesă vestimentară clasică face cât o colecție oarecare de sezon. Trebuie doar să știi cum să o alegi şi apoi să o porţi corespunzător.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *