Energia electrică – alternativă la combustibilii convenționali?

Electric Drive București BusinessMark

Miercuri, 17 mai 2017, companiile și autoritățile dezbat subiectul mobilității electrice la evenimentul Electric Drive, ce va avea loc la Hotel Radisson Blu, București.

În cadrul întâlnirii se va discuta despre provocările fundamentale aduse de dezvoltarea mobilității electrice, progresul tehnologic și producția industrială a vehiculelor eco și a diferitelor componente specifice, depășirea barierelor existente la intrarea acestora pe piață și modurile prin care aceste acțiuni pot implica mai mult comunitatea în sine și nu doar utilizatorul individual.

Electric Drive se adresează unui public diversificat: autorități, directori generali, financiari, de achiziții și administrativi, importatori, producători și dealeri auto, producători de componente și accesorii auto, fleet managerilor, dezvoltatori de soluții IT, consultanți și furnizori.

Dacă doriți să vă înscrieți la eveniment, puteți completa formularul de înregistrare disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

*****

Organizator: BusinessMark

Gazeta de Știri este partener media al evenimentului.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *