Fii martor la gestul creației – „Jurnal de introspecție”

reconstructing 2014Vino, începând cu 17 noiembrie și lasă-ți amprenta în „Jurnalul de introspecție” al celor trei artiste Mirela Trăistaru, Dorotheia Fleiss și Raluca Ghideanu, gazdele galeriei de artă European Art Gallery! Timp de 10 zile (17 – 27 noiembrie 2014, între 10:00 și 18:00), ai posibilitatea să participi activ la procesul artistic, să trăiești experiența creației alături de cele trei artiste, renumite pentru ineditul operelor sale.

„Veniți între 17 și 27 noiembrie la European Art Gallery ca să vedeți cum fiecare artist transpune starea sa fizică și starea de spirit în opera de artă. Mai mult, veți observa cum prezența dumneavoastră va emana în vernisajul de pe 27 noiembrie. Într-o privire generală, se poate afirma că opera/jurnalul unui artist oferă date, dezvăluie reflecţii/gânduri, imortalizează clipe ale subconştientului şi starea de moment ale artistului., spune Dorothea Fleiss.

“O cameră albă, o schelă, câteva culori, materiale la întâmplare… Așa va începe totul. Apoi, ne puteți fi alături în căutarea jumătății, căutarea de sine.”, declară Raluca Ghideanu.

Jurnal de introspecție” va fi o experiență unică pentru tine pentru că, pe de o parte poți urmări întreg procesul creator al unei opere – cum se naște, cum crește și cum se destramă – pe de altă parte, pentru că de data asta opera artistică ți se așază în față precum o oglindă.

Astfel, după procesul de creație, te așteptăm pe 27 la vernisajul organizat tot în cadrul European Art Gallery, începând cu ora 19:00 – invitație la introspecție.

Cele trei artiste îți vor fi alături în timpul procesului de creație, în ziua vernisajului, dar și încă două săptămâni după încheierea vernisajului (până pe 15 decembrie), când expoziția poate fi vizionată.

Vă invităm să ne fiți alături în crearea unei opere – jurnal. Altfel spus, să explorați lumea interioară prin pictură, să urmăriți o operă în întreg procesul sau creator: cum se naște, cum crește și cum se destramă, se rupe în mii de bucăți pentru a aduce bucurie.”, afirmă Mirela Trăistaru.

La sfârșitul vernisajului, fiecare iubitor de frumos poate pleca acasă cu o operă de artă, bucată de suflet, pe care și-o alege din întreaga creație. 

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *