Fronturi MDF de calitate superioara, la un click distanta

  • Tweet
  • Tweet

GamaLeon, unul dintre cei mai importanti producatori de fronturi MDF din Romania, anunta relansarea site-ului de prezentare a gamei diversificate proprii – www.fronturi-mdf.ro, precum si lansarea unui site de prezentare a serviciilor companiei, www.gamaleon.ro.

Am observat in ultimii doi ani o crestere de peste 60% a vizitelor pe site si am considerat ca este timpul sa oferim clientilor si potentialilor clienti o navigare intuitiva, o prezentare cat mai completa a gamei de fronturi MDF, precum si a serviciilor noastre. Incercam sa anticipam informatiile de care au nevoie clientii, sa le prezentam intr-o forma cat mai moderna, oferindu-le astfel, inca de la inceput, o experienta placuta in colaborarea cu noi, adaptata cerintelor individuale”, a declarat Cornel Gabor, director general GamaLeon.

Directorul companiei estimeaza o crestere considerabila a comenzilor online in urmatoarea perioada.

Ne dorim sa facilitam accesul catre produsele noastre in functie de interesul si nevoile fiecarui client in parte, deoarece, din experientele trecute, stim ca majoritatea clientilor care gasesc informatiile necesare pe site, ne trimit direct comanda prin formularul de contact, dorind astfel sa economiseasca timp”, a adaugat Cornel Gabor.

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, avand o echipa de profesionisti si tehnologie de ultima generatie, GamaLeon s-a impus pe piata fronturilor MDF din tara. Calitatea produselor, preturile competitive si seriozitatea cu care respecta termenele de executie sunt principalele motive pentru care clientii aleg compania. Specialistii GamaLeon ofera clientilor consultanta privind alegerea celor mai potrivite produse si modele, in functie de design-ul clasic sau modern dorit de cumparator.

Oferta variata din portofoliu se diferentiaza prin calitate impusa de standarde, durabilitate si diversitate. In functie de cerintele clientilor, fronturile MDF produse de companie sunt solutii ce contribuie la realizarea amenajarilor interiore dorite. Gama de produse completa si serviciile (debitare, slefuire, vopsire, polisare, ambalare) ofera posibilitati nelimitate clientilor care doresc sa-si transforme casa in caminul ideal.

………………………………………………………………………………………………

Despre fronturile MDF si din lemn masiv, produse de GamaLeon

MDF este acronim pentru medium density fibreboard, ceea ce inseamna placa fibrolemnoasa cu densitate medie.

MDF-ul a devenit un material extrem de cautat in ceea ce priveste realizarea mobilierului de interior, functional si de calitate, mai ales pentru flexibilitatea cu care se pot crea modele de mobilier specifice mediilor cu umiditate crescuta (bucatarie, baie), fiind rezistent la aburi. A reusit sa depaseasca popularitatea binecunoscutului PAL si datorita prelucrarii facile cu care se obtin finisaje complexe si detalii fine.

GamaLeon propune clientilor o gama diversificata de fronturi MDF vopsit sau MDF curbat, specifice mobilierului pentru intreaga locuinta.

MDF-ul curbat produs de GamaLeon este special conceput pentru mobilierul cu design ultra-modern, exclusivist, potrivit atat pentru amenajarea locuintelor, cat si pentru productia reclamelor, stand-urilor si rafturilor de firma. In ultima perioada, MDF-ul curbat a fost unul dintre cele mai cautate modele, datorita tendintelor de design interior actuale, fiind practic si estetic.

In functie de tipologia proiectelor, compania ofera atat fronturi din MDF vopsit – produsul de baza din portofoliu, precum si fronturi din lemn masiv vopsit, fronturi din MDF furniruit vopsit si fronturi pictate manual. Clientii pot alege fronturi MDF in diverse forme, in culori din paletarele RAL, NCS, ICA sau personalizate.

In functie de preferinte, fronturile din lemn masiv pot avea finisaje mate, lucioase sau superlucioase. Variantele lucioase si superlucioase se adreseaza clientilor care doresc un mobilier ultra-modern, in stil futurist high-class, cele mai solicitate modele fiind pentru bucatarie si baie. Varianta mata este utilizata, de obicei, pentru mobilierul clasic, impunator, fiind potrivita totodata si pentru diferite aplicatii, placari sau obiecte de decor.

……………………………………………………………………………………………..

Despre companie

GamaLeon este unul dintre cei mai mari producatori romani de fronturi din MDF vopsit, MDF furniruit si din lemn masiv vopsit, cu o experienta de peste 12 ani in domeniu. Ne adresam atat producatorilor de mobilier locali si nationali, cat si designerilor de amenajari interioare.

Compania ofera o paleta larga de culori, nuante si texturi, putand realiza astfel toate culorile din paletarele RAL, NCS, ICA, si culori personalizate pe grosimi diferite de MDF. Gama produsa este variata si include modele de fronturi din lemn masiv, mai exact din frasin, stejar, fag si tei.

GamaLeon este partenerul de incredere pentru realizarea de mobilier rezistent si atractiv, usor de curatat si de intretinut. Totul se executa pe comanda, astfel ca fiecare produs este personalizat conform instructiunilor clientilor.

Calitatea produselor, preturile competitive si respectarea termenelor de executie au adus reputatie de prestigiu companiei si au clasat-o ca fiind unul dintre cei mai importanti si solicitati producatori de fronturi MDF si din lemn masiv la nivel national.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *