Impactul lipsei igienizării instalației de aer condiționat auto asupra sănătății

  • Tweet
  • Tweet

Vara și-a intrat în drepturi și, odată cu temperaturile ridicate de afară, apare necesitatea unei revizii a instalației de climatizare auto. Posesorul de mașină cu instalație de aer condiționat care nu obișnuiește să facă această revizie trebuie să cunoască importanța igienizării instalației, cu atât mai mult cu cât lipsa acesteia îi poate afecta sănătatea. De la ultima revizie, mai ales dacă a trecut o perioadă mai lungă de timp, sistemul de climatizare auto dezvoltă bacterii ce pot provoca probleme respiratorii și alergii, precum și mirosuri neplăcute și, după caz, acesta nu mai asigură confortul termic sporit. De ce? Pentru că și reîncărcarea cu freon a instalației de aer condiționat trebuie făcută la un anumit interval de timp.

Respiri greu când ești la volan? Persistă un miros neplăcut în interiorul mașinii? Ai probleme respiratorii și nu găsești o cauză medicală? Simți umiditate în autovehicul? Sistemul de climatizare nu mai face față temperaturilor ridicate?

Dacă ai răspuns afirmativ la cel puțin o întrebare, trebuie să știi că este momentul unei revizii de specialitate. În mod normal, o astfel de revizie este recomandată o dată la doi ani, dar nu aștepta o perioadă lungă de timp, pentru că îți poate afecta sănătatea.

Imaginează-ți că ești nevoit să parcurgi un drum lung de câteva ore (vacanță sau în interes de serviciu), în timpul zilei, la temperaturi ridicate. Vei rezista să conduci, să te bucuri de drum, într-un mediu în care mirosul apăsător și neplăcut este degajat chiar de sistemul de aer condiționat al mașinii tale?

Dacă vrei să elimini bacteriile ce-ți pot afecta sănătatea, dacă instalația de aer condiționat a mașinii nu mai răcește așa cum ar trebui și/ sau dacă nu poți scăpa de mirosurile neplăcute din mașină, îți recomand să apelezi la specialiști! Cei mai mulți dintre noi avem o mașină (personală sau de serviciu) în care ne petrecem o bună parte din timp, de care suntem atașați, motiv pentru care este necesar să ne asigurăm confort atât nouă, cât și celorlalți pasageri care ne însoțesc la drum.

Scriu astăzi despre specialiștii de la www.freon-auto.com care oferă servicii rapide și flexibile, cu deplasare la domiciliul sau la locul de muncă al clientului, oriunde în București, având peste 10 ani de experiență în servicii de climatizare, încărcare de freon auto și igienizare a instalațiilor de aer condiționat. Firma asigură servicii complete de încărcare freon aer condiționat auto, specifice particularităților fiecărui tip de automobil. Nu intru în detalii foarte tehnice privind fiecare serviciu în parte, pentru că le găsești pe website-ul lor sau ți le vor oferi specialiștii Freon-auto.com de fiecare dată când le vei solicita.

Prețurile serviciilor oferite sunt accesibile, mai ales că deplasarea o fac ei acolo unde îi chemi (București și zone limitrofe). Programul de service este de luni până vineri (în intervalul 10:00 – 20:00), însă poți programa comenzi și-n weekend pentru o taxă suplimentară de doar 19 lei. Programările și comenzile se fac la numărul de telefon: 0743.22.67.24.

Este rapid, este comod, este eficient, este accesibil. Pentru sănătatea ta!

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *