Imunotus Forte combate tusea productivă și iritativă

Un simptom al răcelii ce este pe cale să se instaleze, dacă nu se iau din timp măsurile necesare de prevenire, este tusea – o reacție de apărare a organismului, ce constă într-un mecanism reflex al căilor respiratorii de a elimina secrețiile (mucusul) sau corpi străini.

Imunotus forte supliment alimentarGama IMUNOTUS vine în ajutorul pacienților care suferă de tuse productivă și iritativă, oferind o soluție completă care fluidifică secrețiile și ajută la expectorarea lor, contribuind totodată și la menținerea sănătății sistemului imunitar prin intermediul ingredientelor naturale din compoziție.

Cu un profil de siguranță ridicat – fără reacții adverse, produsele din gama IMUNOTUS se găsesc sub forma capsulelor, siropului sau plicurilor atât pentru copii, cât și pentru adulți:

  • Pentru copiii de peste 2 ani: Imunotus 2+ plicuri și Imunotus sirop
  • Pentru copiii de peste 8 ani și adulți: Imunotus 8+ plicuri și Imunotus capsule
  • Pentru copii de peste 12 ani si adulti: Imunotus Forte – noul produs al gamei

Având în compoziție, pe lângă concentrația maximă de acetilcisteină, fructe și flori de soc, frunze de cimbru și vitamina C, Imunotus Forte scade intensitatea și durata tusei cu doar o singură administrare pe zi.

Detalii pe www.imunotus.ro

În farmacii, la cutiile de plicuri Imunotus 8+ și Imunotus 2+ aveți 25% cadou!

*****

Citiţi cu atenţie prospectul şi informaţiile de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, consultaţi medicul sau farmacistul.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *