Cursuri gratuite MedClass pentru tinerii medici și studenții la Medicină

  • Tweet
  • Tweet

În perioada 8 aprilie – 20 mai, tinerii medici și studenții la Medicină din Cuj-Napoca vor putea beneficia de cursurile gratuite MedClass pentru dezvoltarea unor competențe extinse. Cursurile sunt organizate de FIC, prin Grupul de Lucru pentru Sănătate.

Cursurile MedClass vor avea loc la Impact Hub Cluj-Napoca și vor cuprinde 4 module:

  • Management în sistemul public și privat (vineri, 8 aprilie)
  • Antreprenoriat în șănătate (vineri, 15 aprilie)
  • Etica și sistemul de sănătate (vineri, 13 mai)
  • Arta comunicării în medicină (vineri, 20 mai)

Înscrierile se fac gratuit prin completarea formularului online din cadrul www.deprofesiemedic.ro până miercuri, 6 aprilie, în limita locurilor disponibile.

Printre cei 14 experți care vor susține cursuri se numără: Ec. Dr. Petru Șușca (Manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj), Prof. Dr. Răzvan Cherecheș (Profesor universitar și directorul departamentului de sănătate publică la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării – Universitatea Babeș-Bolyai), Bogdan Covaliu (Careers in White), Dr. Sebastian-Mihai Armean (medic specialist, cadru didactic UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, autor al Ghidului de consiliere în carieră pentru studenții de la medicină), Melania Medeleanu (jurnalist TV), Camelia Lebovici (Relationship Manager Divizia pentru Medici din cadrul Băncii Transilvania), Emilian Mihailov (Director executiv al Centrului de cercetare în etică aplicată, Facultatea de Filosofie, Universitatea din București), Cristina Bitirez (Clinical Research Manager, GSK România), Laura Munteanu (Medical Director, GSK România), Ioana Cucerzan (Director Adjunct Campus Cluj, Rețeaua privată de sănătate Regina Maria), Codru Vrabie (Trainer și facilitator în domeniul bunei guvernări și reformei administraţiei publice), Oana Cociașu (Trainer în comunicarea medicală) și alții.

„Sănătatea rămâne o prioritate pentru România și simțim că este și datoria noastră, a mediului de afaceri, să investim în dezvoltarea acesteia și a viitorilor profesioniști din acest domeniu. Cursurile MedClass se află acum la a doua ediție datorită succesului de anul trecut. Pentru a rămâne în țară, medicii au nevoie de oportunități și, susținându-i să le construiască în propria lor țară, putem contribui la reducerea statisticilor îngrijorătoare privind exodul medicilor. Cursurile MedClass organizate de FIC sunt un prim pas, o parte din soluție: vor să ofere perspective noi, mai ample, proaspete, dinamice și aplicate realităților de zi cu zi asupra posibilității de a construi o carieră medicală în România”, a declarat Barbara Cygler, Președinte al Grupului de Lucru pe Sănătate din cadrul Consiliului Investitorilor Străini – FIC și Director General GSK România.

În urma absolvirii tuturor celor 4 module, participanții vor primi diplome din partea FIC.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *