Iubește-ți V-ul! – prima platformă educațională cu privire la sănătatea intimă feminină

iubeste v-ul gazeta de stiriPlecând de la o statistică deloc îmbucurătoare, care indică faptul că 25% dintre femeile din România nu merg niciodată la ginecolog, aproximativ 23% din totalul femeilor merg o dată la trei ani la un consult, iar un procent de 70% dintre femei suferă cel puțin o dată în viață de o afecțiune intimă, enTourage Communications își propune să informeze femeile cu privire la afecțiunile zonei intime, la modalitățile de prevenire și tratare ale acestora. Astfel, a fost lansată campania de informare și educare cu privire la sănătatea intimă a femeii: „Iubește-ți V-ul!

Discuțiile referitoare la zona intimă și sănătatea acesteia reprezintă un subiect tabu pentru multe dintre femei. Iubește-ți V-ul! este o campanie care își dorește să treacă dincolo de orice bariere și să aducă în atenția tuturor femeilor cele mai importante subiecte privind sănătatea intimă. Aproximativ 70% dintre femei suferă cel puțin o dată în viață de o afecțiune intimă și la peste 50% dintre ele aceste afectiuni reapar, prin urmare considerăm că este necesar acest demers educațional”, menționează Dorina Ene, managerul agenției enTourage.

Campania dispune de o platformă editorială, www.iubestev-ul.ro, în care sunt dezbătute cele mai importante subiecte referitoare la menținerea unei igiene intime adecvate, la afecțiuni, modalități de prevenire și tratare, și va fi actualizată constant de echipa agenției. Pe lângă articolele din platformă, femeile au acces și la un canal video dedicat, în care medici specialiști răspund la cele mai frecvente întrebări legate de sănătatea intimă a femeilor de orice vârstă.

În perioada 28 septembrie-4 octombrie, campania „Iubește-ți V-ul!” beneficiază de mai multe acțiuni, precum: promovare media prin bannere online, newsletter, campanie indoor în centre sportive și clinici medicale, acțiuni BTL (distribuție flyere și mostre) și promovare în social media pe pagina dedicată de Facebook. În plus, oricine dorește să susțină campania o poate face utilizând, pe contul său de socializare, hashtag-ul #iubestevul.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *