KOTON, un nou magazin în Centrul Istoric din București

magazin-kotonLipscani 43 – Într-o clădire recent renovată cu păstrarea detaliilor arhitecturii inițiale, a avut loc cocktail-ul de inaugurare al celui mai nou magazin Koton.

Cu participarea Excelenței sale, Ambasadorul Turciei la București, Koray Ertaş, a atașatului comercial al Turciei la București, Mukerrem Aksoy, a Cristinei Chiriac, președinte al Asociației Naționale a Antreprenorilor și în acordurile electrice ale fetelor de la Amadeus, magazinul a prins viață.

Burak Akbulat, director general KOTON Romania, a povestit despre noul magazin atât din perspectiva investiției, cât și din perspectiva noilor colecții.

Investiția în consolidarea și renovarea clădirii s-a ridicat la valoarea de 6.5 milioane EUR, iar lucrările s-au finalizat în 12 luni.

Considerăm că acest magazin se integrează în abordarea pieței din România în termeni de prezență în cele mai importante locuri pentru comunitate. Centrul Vechi este o zonă în care clienții noștri își petrec timpul liber și se bucură de un loc autentic și de evenimente culturale. Ne dorim să fim mai aproape de ei acolo unde ei se simt bine și se recreează.”, a spus Burak Akbulat în încheierea discursului de inaugurare a magazinului.

Anca Serea, Geanina Ilieș, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu, Adina Halas și mulți alții s-au alăturat cocktail-ului cu bucurie și entuziasm. Cu această ocazie, invitații au putut admira cele mai recente colecții care au prins viață sub supravegherea lui Richard Isham Sardouk, director de creație al retailer-ului din octombrie 2015. Richard Isham Sardouk are peste douăzeci de ani de experiență în stabilirea tendințelor și design, lucrând de-a lungul timpului pentru companii de talie mondială din New York, Paris și Londra. Experiența sa profesională include cea mai recentă poziție la WGSN ca Executive Vice President al Mindset, poziție pe care a ocupat-o începând cu anul 2014, fiind responsabil de serviciile de consultanță la nivel mondial.

Cu o suprafață de 1850 mp, pe trei nivele, magazinul Koton din Lipscani 43 așteaptă vizitatorii zilnic, în intervalul 10:00-22:00.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *