Lidl inaugurează un nou magazin în Târgoviște

LidlLidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea, pe data de 30 octombrie, a unui magazin nou construit, reţeaua din România însumând în prezent 181 de magazine.

Noua unitate se deschide în Târgoviște, pe Bulevardul I.C Brătianu, nr.13 E, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m² și pune la dispoziția clienților 125 de locuri de parcare. Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 25 de noi locuri de muncă la nivel local.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent aproximativ 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, în centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *