Lidl lansează pentru al doilea an consecutiv programul de management trainee – Campionatul de Management

  • Tweet
  • Tweet

LidlEchipa Lidl se extinde și lansează pentru al doilea an consecutiv un program de pregătire și specializare – Campionatul de Management. Programul se va desfășura în perioada 1 octombrie 2015 – 30 septembrie 2016, iar recrutările vor începe în luna martie 2015 printr-o serie de evenimente organizate în principalele centre universitare din România și printr-un eveniment dedicat în Chișinău. La sfârșitul programului de management trainee, în funcție de rezultatele obținute în urma etapei finale de evaluare, tinerii selectați pot primi oferte de angajare permanentă în cadrul companiei.

Campionatul de Management Lidl este un program de trainee care le oferă proaspăt absolvenților oportunitatea de a lua contact cu mediul de lucru din cadrul companiei Lidl,  de a fi implicați în proiecte reale și de a învăța de la profesioniștii în domeniu. Pe parcursul programului de școlarizare, tinerii selectați vor primi pregătirea profesională necesară, activând, pe rând, în toate departamentele companiei Lidl și participând la diferite seminarii de dezvoltare. Astfel, aceștia vor avea șansa să practice activitățile specifice din cadrul magazinelor, ale sediilor regionale sau ale sediului central.

Pentru acest program, vor fi selectați proaspăt absolvenții de studii superioare, promoția 2019-2015, tinerii pasionați, ambițioși, dinamici și responsabili. Procesul de selecție pentru Campionatul de Management cuprinde mai multe etape:

  1. Tinerii se pot înscrie pentru a fi prezenți la întâlnirile organizate de companie în orașele: Timișoara (12 martie), Iași (17 martie), Sibiu (25 martie), București (31 martie și 2 aprilie) și Chișinău (22 aprilie).
  2. Cei care vor să fie parte din programul Campionatul de Management se pot înscrie până pe 30 aprilie 2015.
  3. Aplicanții selectați vor fi evaluați în cadrul unui Assessment Center în perioada 27 – 31 iulie 2015, iar selecția finală a tinerilor va fi anunțată pe 15 august 2015.

Echipa Lidl se extinde, de aceea căutăm coechipieri pentru Campionatul de Management. Prin acest program de pregătire desfășurat timp de un an, începând cu 1 octombrie 2015, ne dorim să investim în tineri și să le oferim acestora tot sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta profesional și personal într-un mediu prietenos, în care pot să beneficieze de foarte multe oportunități. În plus, le oferim tinerilor selectați în program un pachet salarial atractiv și peste mediu. Pe lângă toate acestea, la finalul programului va exista o etapă de evaluare, iar cei care vor trece această ultimă etapă vor primi o poziție în cadrul companiei pe o perioadă nedeterminată”, a declarat Georgiana Tugearu, PR & Communication Manager Lidl România.

Pentru mai multe detalii despre modalitatea de înscriere, le recomandăm tinerilor să acceseze site-ul: www.hipo.ro/lidl sau www.lidl.ro/Cariere.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *