Lidl România inaugurează un nou magazin în orașul Bragadiru

LidlLidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea în data de 27 noiembrie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 184 de magazine.

Noua unitate se deschide în Bragadiru, pe Șoseaua Alexandriei, nr.229, fiind primul magazin Lidl din oraș, și are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m². Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 25 de noi locuri de muncă la nivel local.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent peste 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *