MasterCard a încheiat acorduri cu Banca Transilvania și Romcard pentru extinderea acceptării MasterPass

MasterCard a încheiat acorduri cu Banca Transilvania și cu procesatorul Romcard, pentru implementarea butonului de plată “Cumpără cu MasterPass” la comercianții online ai băncii.

Astfel, deținătorii de carduri vor putea face plăți din portofelul lor digital MasterPass la sute de comercianți online care colaborează cu Banca Transilvania pentru acceptarea de carduri la plată, dând click pe butonul “Cumpără cu MasterPass” de pe site-urile acestor comercianți. Teatre precum cel de Comedie sau Metropolis, expertul în încălțăminte Ecco Shoes, renumitul producător de lenjerie intimă și costume de baie Jolidon sau agenția de turism Kartago Tours au implementat acceptarea MasterPass pe magazinele lor online, oferind clienților o experiență de plată superioară. Romcard a asigurat implementarea tehnică.

Gabriel Ghiță, Head of New Business Romania & Israel, MasterCard Europe, a comentat: ”Acordurile încheiate cu Banca Transilvania și Romcard sunt o dovadă în plus a angajamentului MasterCard și a partenerilor noștri de a aduce posesorilor de carduri din România cele mai moderne și sigure metode de plată. România se afla printre primele țări din lume care au lansat serviciul MasterPass, lucru care reconfirmă potențialul în materie de inovație al pieței.

Marius Flore, Director canale electronice Banca Transilvania, a declarat: „Ne bucurăm să fim primii pe piața românească în ceea ce privește lansarea soluției de plată MasterPass. Noua opțiune de plată existentă la nivelul comercianților online cu care colaborează Banca Transilvania este un pas înainte în ceea ce privește plățile electronice. Practic, prin acest serviciu este redus considerabil timpul alocat plății online cu cardul, fără să mai fi nevoie de introducerea datelor cardului la fiecare plată.

Aceste acorduri vor extinde rețeaua globală MasterCard de acceptare a MasterPass, din care fac parte aproape un sfert de milion de comercianți.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *