Medicii sibieni sunt invitaţi la Medical Forum, în perioada 4-5 noiembrie

Medicii de familie din Sibiu sunt aşteptaţi, în perioada 4-5 noiembrie, la Medical Forum Sibiu, manifestare ştiinţifică organizată de mfZiarul Medicului de Familie, în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei.

Agenda Medical Forum Sibiu cuprinde subiecte de actualitate specifice medicinei primare. Pe parcursul celor două zile, medicii de familie din Sibiu vor avea ocazia să dezbată pe marginea pachetului de servicii medicale de bază, a noii liste de medicamente compensate şi gratuite, a cardului de sănătate, dar şi relaţia cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Medical Forum este o manifestare de suflet pentru medicii de familie. De ani buni transmitem cu rigurozitate colegilor noştri mesaje de imagine, de profesionalism şi de solidaritate în toate oraşele importante ale ţării. Ne ocupăm cu atenţie de profesie, de organizaţiile noastre, dar şi de problemele practice – legislative şi contractuale, de care ne lovim în fiecare zi în cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne oferă anual prilejul să fim împreună şi să aducem la zi problemele noastre”, declară dr. Rodica Tănăsescu, preşedintele SNMF.

Tematica Medical Forum 2014 va cuprinde trei noi componente ce vizează subiecte de actualitate pentru specialitatea de medicina familie din România. Astfel, ediţiile din acest an vor pune accentul pe subiecte care vizează ‘Prevenţia primară, secundară şi terţiară în activitatea medicului de familie’. De asemenea, specialiştii vor aduce în discuţie aspecte privind ‘Managementul bolnavului cronic în cabinetul medicului de familie’, dar şi noutăţi în ceea ce priveşte ‘Ghidurile şi protocoalele terapeutice’.

Medical Forum Sibiu se va desfăşura la Hotel Continental Forum, sala Paris, manifestarea fiind creditată de Colegiul Medicilor din România cu 9 puncte EMC. Pentru mai multe informaţii privind agenda evenimentului şi speakeri, vizitaţi site-ul www.pharma-business.ro.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *