NEOPTIDE HOMME, inovație în combaterea căderii părului

Pierderea părului la bărbați este foarte des întâlnită. Căderea cronică sau alopecia androgenetică afectează 1 din 2 bărbați în timpul vieții și se identifică atunci când pierderea a mai mult de 150 de fire este perceptibilă pe haine și pernă, pe parcursul a șase luni.

Fiind o premisă a calviției, alopecia androgenetică este cauzată de schimbări hormonale și moștenire genetică.

neoptide-homme-cadere-par-ulei-de-parLoțiunea împotriva căderii cronice a părului – NEOPTIDE HOMME de la DUCRAY este un tratament eficient încă de la primele stadii ale căderii părului la bărbați și este o soluție pentru încetinirea procesului de calviție.

Inovația brevetată – un duo de ingrediente active inovative: peptidoxil-4 și monolaurina – reglează ciclul de creștere a părului și prelungește viața firului de păr, păstrându-i densitatea. Textura este ușoară, non-grasă, absorbția se realizează rapid, iar dozarea este simplă. Fără parabeni și fără conservanți.

Mod de utilizare: se pulverizează zilnic de 9 ori în zona afectată, masându-se ușor pentru a facilita absorbția loțiunii (nu se clătește). Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat tratamentul minimum 3 luni (un singur produs este suficient pentru întreaga perioadă).

La un test realizat pe 48 de bărbați cu alopecie androgenetică, produsul a avut un grad de eficiență în cazul a 90% dintre subiecți, care au observat rezultate după 3 luni de folosire, iar 98% dintre aceștia au fost mulțumiți de proprietățile cosmetice ale produsului.

Pentru o îngrijire complementară, pot fi folosite suplimentul alimentar Anacaps tri-ACTIV (ce întărește părul și unghiile cu doar o capsulă/zi), precum și Șamponul-cremă stimulator Anaphase (utilizat frecvent, acesta întărește firul de păr și oferă volum, pregătind scalpul pentru aplicarea loțiunilor).

Produsele NEOPTIDE HOMME se pot găsi în farmacii.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *