Nou de la Urgo: pila electrică pentru îngrijirea călcâielor

  • Tweet
  • Tweet

A&D Pharma Group a lansat pila electrică Urgo pentru îngrijirea călcâielor, oferind astfel o soluţie rapidă şi eficientă la una dintre cele mai des întâlnite probleme: pielea îngroşată şi crăpată de pe călcâie.

Evenimentul a avut loc într-o atmosfera relaxantă, în prezenţa reprezentanţilor media şi a vedetelor Geanina Ilieş, Diana Munteanu, Cori Grămescu şi Maria Andrei. Acestea din urmă au împărtăşit din experienţa lor personală şi au explicat de ce este important să avem călcâie frumoase şi sănătoase. În plus, a luat cuvântul la eveniment şi Corina Oprescu, brand manager Urgo, această prezentând proprietăţile produsului şi beneficiile utilizării acestuia, iar Georgiana Tranca, marketing manager la The Bar – Beauty Salon a prezentat informaţii utile şi trucuri pentru îngrijirea picioarelor.

S-a povestit despre femeia modernă, agitaţia zilnică, multele drumuri pe care trebuie să le facem şi cum ne afectează aceste lucruri. Bătăturile, pielea îngroşată şi senzaţia neplăcută produsă de acestea pot fi îndepărtate, acum, cu uşurinţă folosind pila electrică Urgo. Iar ca dovadă, evenimentul a fost condimentat cu momente de dans menite să le reamintească invitatelor cât de importanţi sunt paşii de zi cu zi.

Astfel, Cori Grămescu a subliniat faptul că este important, nu doar să arătăm bine, ci şi să ne simţim bine, în timp ce Diana Munteanu a povestit cum ne poate ajută pila electrică de la Urgo să ne bucurăm de o viaţă cât mai activă, în care cariera şi reuşitele personale se împletesc zilnic. În ceea ce priveşte moda şi frumuseţea, ne-au împărtăşit câteva lucruri Geanina Ilieş şi Maria Andrei.

Despre pilă, este important de ştiut faptul că are o serie de proprietăţi care o fac să fie simplu de utilizat şi deosebit de practică:

  • elimină pielea îngroşată
  • redă supleţea pielii de pe tălpi
  • este rezistentă la apă
  • are mâner ergonomic
  • se poate spăla şi refolosi

În plus faţă de toate acestea, produsul beneficiază de garanţie pentru o perioadă de 24 de luni de la achiziţionare (în ţările membre UE). De asemenea, se găsesc şi rezerve pentru pilă, comercializate separat.

Produsul este disponibil în famaciile Sensiblu, Farmacia Tei & Bebe Tei, cât şi în Bebe Supermarket.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *