Noul ser iluminator anti-îmbătrânire de la Apivita

Oapivita bee radiantdată cu trecerea timpului, tenul își pierde strălucirea și densitatea, microrelieful pielii este deteriorat, elasticitatea este redusă, iar ridurile își fac apariția. APIVITA are soluții pentru ca tu să te simți frumoasă și încrezătoare în fiecare zi!

Descoperă noul produs inovator, ce-și face loc în gama BEE RADIANT! SERUL ILUMINATOR CU EFECT ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE  – cu celule stem din portocală și vitamina C – a fost creat pentru completarea rutinei de îngrijire a pielii deteriorate, pentru tratarea primelor riduri și pentru creșterea vitalității celulare.

Cu 96% ingrediente naturale și o textură ușoară, ce pătrunde în straturile adânci ale epidermei, Serul Bee Radiant acționează pe 5 nivele, tratând holistic pielea în lupta pentru luminozitate și anti-îmbătrânire:

 1. Reduce ridurile existente și previne apariția lor;
 2. Restaurează luminozitatea naturală, oferind pielii un aspect întinerit;
 3. Reduce intensitatea petelor maronii, uniformizând nuanța tenului;
 4. Oferă protecție antioxidantă și îmbunătățește vitalitatea celulelor;
 5. Hidratează și revitalizează pielea.

Ingredientele active:

 • Celule stem din portocală: prin conținutul de aminoacizi, în special prolină, precum și acizi organici, zaharuri, peptide și proteine, acestea restabilesc fermitatea pielii prin sporirea producției de colagen și elastină. Pielea devine mai netedă, reflectă mai bine lumina și capătă un aspect mai tânăr.
 • Vitamina C: o formă stabilă de vitamina C este eliberată treptat în piele, oferind o acțiune țintită, de lungă durată. Reduce petele maronii și uniformizează nuanța tenului.
 • Afine: acționează ca un agent natural de albire și luminozitate, contribuind la regenerarea celulară.
 • Coenzima Q10: realimentează rezervele celulare de oxigen, crescându-le vitalitatea.
 • Licopene, ulei de rodie și polifenoli din măsline: antioxidanți puternici ce asigură buna funcționare celulară, oferă tenului un aspect sănătos.
 • Extract patentat de propolis, inovație APIVITA: o metodă inovatoare de a extrage și încapsula polifenolii și flavonoidele din propolis, ce transferă produsului proprietăți antioxidante extraordinare, protejând pielea împotriva îmbătrânirii premature.
 • Acid hialuronic: cu cea mai mică greutate moleculară, asigură hidratarea profundă în ultimul strat al epidermei.
 • Infuzie de trandafir sălbatic: apa a fost înlocuită cu infuzie de semințe din trandafir sălbatic (măceșe). Acestea sunt o sursă bogată de vitamina C, acid malic, antociani, flavonoide și zaharuri, oferind produsului proprietăți antioxidante, anti-inflamatorii și de hidratare.

Gama NU conține PARABENI, SILICON, PROPILEN GLICOL, BUTILEN GLICOL, ULEI MINERAL, ETANOLAMINA, FTALATI, PCM, NM.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *