Body Mind Spirit Expo 2022

O nouă cafenea Second Cup se deschide la Universitate

  • Tweet
  • Tweet

Cele mai bune sortimente de cafea vă așteaptă, începând cu 13 noiembrie 2015, ora 11:00 chiar la Universitate, în noua cafenea Second Cup.

Membrii familiei Second Cup, cu o experiență de 40 de ani în prepararea cafelei, deschid cutiile cu cele mai aromate boabe de cafea, de data aceasta mult mai aproape de dumneavoastră, vis-a-vis de Universitate.

Second Cup Universitate – prietenie, simplitate, armonie

Despre cafea s-au scris zeci de pagini, cafeaua a inspirat povești despre iubire, dar și despre putere, istoria cafelei s-a imprimat pe papilele gustative, dar și în sufletele oamenilor odată cu istoria fiecărui popor. Odată cu fiecare dimineață din viața unei familii. În timp ce s-au scris poezii, povești, opere muzicale, scrisori către părinți.

Dar mai mult decât atât, momentul în care oamenii beau cafeaua este asociat dintotdeauna cu acel timp prețios pentru ei, pentru cei la care țin, pentru partenerii alături de care materializează vise. Înseamnă prietenie, simplitate, armonie. Bucuria de a te revigora, dar te a te liniști în același timp. Efect stimulant, dar și plăcerea unei savori unice.

Acestea sunt sentimentele pe care Second Cup le reașează în inimile clienților cu fiecare bob de cafea măcinat, cu fiecare legendă scrisă în ceștile de cafea.

Second Cup readuce cetățenilor din București, exact în centrul capitalei, armonia perfectă între simplitate și modernitate.

Pentru că majoritatea artiștilor au fost îndrăgostiți de cafea, pentru că Bach i-a dedicat cele mai frumoase combinații de note muzicale prin „Cantata Cafelei”, pentru că în fiecare moment petrecut la Second Cup puteți regăsi sublimul relațiilor de prietenie și de familiaritate, pe 13 noiembrie, ora 11.00, în timp ce beți cafea, aveți posibilitatea să ascultați melodii celebre cântate la pian.

Toate cafelele Second Cup beneficiază de Fairtrade Certification/ Organic Certification/ Rainforest Alliance Certified. Toate cafelele Second Cup sunt de o calitate superioară.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *