Păstrează vacanța-n poze colorate și mirosul mării în țesături

  • Tweet
  • Tweet

(P) Câțiva cercetători de la Universitatea Indiana din SUA au publicat în revista Time un studiu demografic menit să demonstreze că există o legătură (destul de strânsă) între o stare mentală de bine și un cămin primitor. Participanții la studiu au declarat că se simt mai fericiți și mai împăcați când, după o zi plină, se întorc într-o casă primitoare, curată și cu un ambient plăcut.

Un miros plăcut, o stare de bine

Dacă modul în care îți decorezi căminul ține strict de preferințele tale, modul în care îți îngrijești și oferi atenție casei tale poate să îi influențeze și pe ceilalți. De la cei mici și până la cei mari, cu toții avem nevoie de un ”bârlog” cât mai confortabil și primitor.

De exemplu, mirosul casei tale poate avea un impact semnificativ atât asupra memoriei, cât și asupra emoțiilor. Psihologii susțin că memoria este ca un joc de puzzle, compusă și stimulată de toate simțurile umane: mirosul, vizualul, tactilul, auditivul și gustativul. Cât ești acasă ai nevoie să îți răsfeți pe cât posibil aceste simțuri pentru a putea da randament în restul timpului. Casa ta este ca o prelungire a personalității tale. Dacă acasă miroase a proaspăt, automat te relaxezi, te odihnești mai bine și ești mai fericit(ă). Nu degeaba este dovedit științific că aromaterapia are un impact direct asupra multor stări emoționale ale oamenilor.

Și acasă poți să te simți ca în vacanță

Imaginează-ți că te plimbi pe o plajă superbă. Vântul îți mângâie tandru pielea, nisipul îți încălzește tălpile, iar briza mării îți inundă nările. Respiri parfumul valurilor sălbatice și ai vrea să păstrezi această senzație la nesfârșit. Iar acum poți: laboratoarele Pons Quimicas au creat odorizantul Asevi Brisa, dorind ca tu să poți lua acasă aroma vacanței perfecte.

Pentru că este ideal si pentru țesături, fără a le păta, Asevi Brisa, cu formula lui concentrată, reușește nu doar să elimine mirosurile neplăcute, ci să-ți ofere timp îndelungat o adevărată terapie a simțurilor. Sinteza rafinată de note florale cu o aromă suavă de chihlimbar poposește ore întregi în căminul tău, stimulându-ți senzația de calm și bine.

 

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *