PENNY MARKET a deschis primul magazin din Sectorul 6 al Capitalei

Magazin CrangasiÎncepând cu 26 noiembrie 2014, locuitorii cartierului Crângași din București își vor putea face cumpărăturile în noul magazin Penny Market, situat pe Șoseaua Virtuții nr. 148 A, în apropierea stației de metrou. Astfel, rețeaua retailerului german ajunge la 155 de unități în România. 

Magazinul Penny Market din cartierul Crângași este al 6-lea din București și al 8-lea din județul Ilfov, în acest fel retailerul german răspunzând așteptărilor clienților care vor să acceseze mai ușor produsele și serviciile sale.

Realizat după conceptul Penny Ambiente, specific rețelei Penny Market, designul noului magazin le oferă clienților posibilitatea de a face rapid cumpărăturile prin modul în care sunt așezate produsele pe rafturi. În plus, articolele din sectoarele: Legume & Fructe, Brânzeturi & Lactate, Mezeluri & Carne, Pâine & Patiserie sunt livrate zilnic și monitorizate centralizat din punct de vedere calitativ, gama fiind în continuă dezvoltare.

Oferte speciale cu ocazia deschiderii

În perioada 26 noiembrie – 2 decembrie, în fiecare zi, posesorii Cardului Penny se vor bucura de beneficiile celebrelor Happy Days, respectiv zile cu reduceri de 20% la o anumită categorie de produse, după cum urmează:

  • Miercuri – legume
  • Joi – vinuri
  • Vineri – produse congelate
  • Sâmbătă – praline
  • Duminică – băuturi carbogazoase
  • Luni – mezeluri
  • Marți – cafea.

Cardurile se acordă pe loc noilor clienți Penny Market, în baza completării unui simplu formular.

Magazinul Penny Market Crângași va fi deschis de luni până sâmbătă, în intervalul 07:30 – 22:00, și duminică, între orele 08:00 – 20:00. Acesta ocupă o suprafață de 850 mp și a creat 25 locuri de muncă.

 

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *