Peste 500 de copii vor vizita fabrica Danone din București în săptămâna Școala Altfel

Danone Scoala AltfelÎn săptămâna “Școala Altfel”, program derulat între 6 și 10 aprilie 2015, peste 500 de copii de la 3 grădinițe și 14 școli din capitală vor vizita fabrica Danone, prin programul „Vino acasă la Danone”.

În cadrul vizitelor în fabrica Danone din București, copiii află mai multe informații despre cum compania produce iaurturi de cea mai bună calitate și învaţă despre drumul laptelui de la fermele partenere românești până la fabrică, despre cum se transformă laptele proaspăt în iaurt, dar si despre cât de importantă este o alimentație sănătoasa zilnică.

Danone a crescut constant în cei 16 ani de când produce iaurt în România şi în tot acest timp a contribuit şi la creşterea şi dezvoltarea comunităţii. Prin participarea la  programul “Școala Altfel”, vrem să promovăm o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă, fiind bine cunoscut faptul că obiceiurile alimentare se formează încă din copilărie, iar educaţia în acest sens trebuie să înceapă de timpuriu. În decursul acestor întâlniri interactive, ne propunem să îi învățăm pe copii despre beneficiile iaurtului și principiile unei alimentaţii echilibrate, atât de importantă pentru o creștere sănătoasă”, explică Cristina Popescu, Director Comunicare Danone România.

Proiectul vizitelor pentru copii în fabrică a început în anul 2012, când compania a lansat programul „Vino acasă la Danone”. În decursul acestor vizite copiii degustă laptele proaspăt folosit la producerea iaurtului și pot urmări cum se produc zilnic peste 1 milion de iaurturi simple, cu fructe sau cu cereale, pentru toate gusturile.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *