Piele strălucitoare și păr hidratat cu gama de la Dr. Organic

  • Tweet
  • Tweet

(P) Specifice perioadei verii, razele soarelui ne înfrumusețează vacanțele, oferind energie, voie bună și un bronz strălucitor. Totuși, împreună cu temperaturile ridicate și vântul, acestea pot cauza mici neplăceri, precum uscarea pielii și părului. De aceea, hidratarea constantă este o parte importanta a ritualului zilnic de îngrijire.

Foarte hrănitor și bogat în fibre, vitamine și minerale, uleiul de cocos este clasificat ca un „aliment funcțional”, deoarece oferă multe beneficii pentru sănătate, dincolo de conținutul său nutrițional. Acesta este util în prevenția apariției ridurilor și ajută la restabilirea hidratării, fermității și tonusului pielii. De asemenea, uleiul de cocos acționează ca un balsam asupra firelor de păr, hrănindu-le în profunzime și stimulându-le creșterea.

Inspirat de acest ingredient uimitor, Dr. Organic a formulat gama Virgin Coconut Oil, ce conține produse îmbogățite cu un cocktail tropical de uleiuri organice, trigliceride și extracte de fructe, ce încântă simțurile și răsfață pielea și părul. Având un parfum exotic minunat și o formulă ușoară care se absoarbe rapid, această gamă este ideală pentru a oferi hidratare și catifelare corpului pe toată perioada verii.

Gama Virgin Coconut Oil conține următoarele produse:

  • Balsam de buze – pe bază de ulei de cocos și unt de shea, ulei de jojoba, ceară de albine și vitamina E, acesta hidratează și protejează buzele uscate.
  • Deodorant – extrem de delicat, dar foarte eficient, având o formulă lichidă bogată, ce oferă îngrijire și prospețime pielii sensibile.
  • Crema pentru mâini și unghii – având o formulă cu absorbție rapidă, aceasta restabilește frumusețea mâinilor și unghiilor.
  • Soufflé pentru corp – o cremă cu o aromă exotică și o formulă foarte delicată ce hrănește pielea și o lasă catifelată.
  • Ulei de corp – potrivit pentru îngrijirea întregului corp (piele, păr și unghii), acesta hidratează în profunzime țesuturile, fiind ideal pentru utilizarea zilnică.

Dr. Organic transpune cu succes beneficiile plantelor în produsele sale, creând formule organice, fără compuși chimici dăunători (precum parabeni, SLS, ftalati, Polyethylene Glycol etc.), prietenoase cu pielea și mediul înconjurător. Acestea sunt disponibile în farmaciile Sensiblu.

Pentru mai multe întrebări și informații, accesează website-ul Dr. Organic.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *