Real Estate & Construction Forum reunește cei mai mari jucători de pe piața de imobiliare și construcții

  • Tweet
  • Tweet

BusinessMark anunță organizarea evenimentului “Real Estate & Construction Forum”, ce va avea loc pe 8 noiembrie la Hotel Radisson Blu, București. Cei mai importanți reprezentanți din domeniu dezbat bilanțul pieței imobiliare în 2022 și perspectivele pentru anul următor pe fiecare segment: office, retail, rezidenţial, industrial & logistic.

În cadrul celor două sesiuni, Office – Retail – Construcții și Rezidențial – Industrial & logistic – Construcţii, vor fi dezbătute subiecte de interes, pornind de la următoarele aspecte: bilanţul pieţei office în anul 2022 și perspectivele pentru anul următor, soluţii de sustenabilitate de ultimă generaţie, poziţionarea României faţă de celelalte pieţe din regiune, provocări pe piața de retail din România, fuziuni și achiziții pe piața real estate, evoluţia actuală a sectorului rezidenţial și așteptările pentru 2023, premisele pieţei de industrial & logistic, contextul pieţei locale de construcţii, trendurile pe care le urmează piaţa și sectoarele cu cea mai bună creștere, analiza pieţei de bricolaj, strategii de marketing în domeniul imobiliar, aspecte fiscale și legislative specifice pieţei imobiliare.

Real Estate & Construction Forum a devenit un eveniment de referință atât pentru mediul de afaceri, cât mai ales pentru piața imobiliară și de construcții. La cea de-a cincea ediție, ne face plăcere să creăm un grup de dezbatere solid, format din specialiști de renume și cu influență în domeniu. Împreună ne vom concentra asupra principalelor provocări ale pieței, aflată într-o continuă expansiune, și vom oferi soluții strategice pentru un sector important în dezvoltarea României.”, a declarat Dan Popescu, Managaing Partner, BusinessMark.

Cea de-a cincea ediție a evenimentului reunește invitați din cele mai mari companii de profil din România:

  • FLORIN FURDUI, Country Manager, Portland Trust
  • DIMITRIS PERGAMALIS, Head of Construction and Development, Globalworth Real Estate Investments Ltd.
  • TATIAN DIACONU, CEO, Immochan România
  • SÂNZIANA PARDHAN, Country Head, P3 România
  • ALEXANDROS IGNATIADIS, Co-fondator, Octagon Contracting & Engineering
  • MĂDĂLINA COJOCARU, Partner, Office Agency Cushman & Wakefield Echinox
  • GEO MĂRGESCU, Co-Founder & CEO, Forte Partners
  • MELINDA REIKLI, Country Manager România, S+B Gruppe
  • BARTOSZ PUZDROWSKI, CEO, Impact Developer & Contractor
  • DANIEL MOREANU, Managing Partner, Moreanu Law
  • ANA DUMITRACHE, Co-Country Head, CTP România
  • MAURICIO MESA GOMEZ, Director General, Cordia România (Futureal Group)
  • ANDREI POGONARU, Partner, Central European Financial Services S.A.

Discuția va fi moderată de către LAURENȚIU LAZĂR, Senior Partner, Colliers International România și MIHAI PĂTRULESCU, Senior Associate, Investment Services, Colliers International România.

Evenimentul se adresează investitorilor pe piața imobiliară, dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor imobiliare și brokerilor, companiilor de construcții și consultanță, birourilor de arhitectură, furnizorilor de materiale de construcții și tehnologii, comercianților de materiale de construcții, societăților de avocatură și tuturor experților în domeniu.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la .

*****

Evenimentul “Real Estate & Construction Forum” este organizat de BusinessMark alături de: AON, TITAN MAR, Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER), Asociația Română de Dreptul Construcțiilor, Camera de Comerţ Bilaterală Bulgaria – România, Biroul de Traduceri Champollion, Plantăm fapte bune în România. Partenerii media ai conferinței sunt: AGERPRES, NewMoney, Curierul Național, MoneyBuzz, Property Buzz, Financiarul.ro, Business24, Ziare.com, Rbeconnect, PRBox, PortalManagement, Global Manager, Transilvania Business, Roportal, Bucuresteni.ro, Jurnalul de Afaceri, ARENA Construcțiilor, Săptămâna Financiară, Debizz, FinZoom.ro, Energynomics, MLM News, Vox Capital, Revista Valoarea, Gazetadeștiri, SpatiulConstruit.ro, Agenda Construcțiilor, 100% Construct, CONSTRUCTIV, MTCmagazin, www.transport-business.ro, Calendar Evenimente, MediaRabbit, Manager Express, Financial Market, Market Watch, Chalbert, Administratie.ro.

*****

Gazetadestiri este partener media al evenimentului.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *