Recomandat de peste 25 de ani de către medicii ginecologi, utilizat de milioane de femei

SaforelleFemeile discută și împărtășesc trucuri și impresii despre îngrijirea pielii, a părului sau despre make-up. Din păcate, deși foarte importantă, îngrijirea intimă este rar și cu jenă abordată în conversație. Saforelle aduce vești bune pentru toate femeile interesate și preocupate de sănătate și frumusețe: gama Saforelle – recomandarea numărul 1 a medicilor ginecologi francezi.

Igiena intimă a femeilor de toate vârstele este un subiect adeseori neglijat în programele de educație ceea ce generează adoptarea unor practici fără suport științific. Nu toate femeile au nevoie de același tip de igienă intimă. Aceasta depinde de vârsta, statusul hormonal, sexual sau alte condiții patologice. În mod curent însă toaleta intimă ar trebui să se efectueze de cel mult două ori pe zi respectându-se o serie de precepte care au drept scop prezervarea mediului vaginal și vulvar cât mai aproape de normal atât din punctul de vedere al Ph-ului, cât și al florei. Diseminarea unor reguli corecte de igienă intimă ar trebui să fie un obiectiv esențial al medicilor ginecologi în cadrul consultației ginecologice.”, declară conf. dr. Liana Pleș, medic primar obstetrică – ginecologie, doctor în științe medicale.

Având la bază proprietățile hidratante și emoliente ale extractului de brusture, întreaga gamă are o formulă delicată, fără săpun, fără conservanți și fără parabeni, gelul de îngrijire intimă poate fi folosit zilnic sau ca tratament adjuvant în cazul infecțiilor vulvo-vaginale. În completarea ritualului zilnic de ingrijire, crema intimă Saforelle calmează și catifelează pielea sensibilă, uscată.

Foarte important de știut este că Saforelle are valoarea pH-ului apropiată de cea neutră (8), fiind recomandat în ginecologie pentru calmarea iritațiilor, arsurilor sau mâncărimilor în zona vulvo-vaginală.

Saforelle este o marcă ce aparține Laboratoires IPRAD, companie farmaceutică franceză specializată în sănătatea și îngrijirea feminină.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *