Recomandate întregii familii, suplimentele Happy Ferro pot contribui la un aport corect de fier

happy ferro laboratoarele fitermanLipsa fierului din organismul uman este o problemă întâlnită din ce în ce mai des în rândul adulților, dar și al copiilor. Simptomele unei lipse de fier se manifestă prin oboseală, slăbiciune, dureri de cap, amețeli, toate acestea fiind diagnosticate sub numele de anemie. De aceea, riscurile unei carențe ale acestui mineral nu sunt deloc de neglijat: anemia netratată poate conduce la deficiențe de creștere și dezvoltare fizică, neuro-psihică și intelectuală la copii (ce pot afecta performanțele școlare ale copiilor), scăderea capacității de concentrare, vulnerabilitatea organismului la infecții respiratorii și digestive.

Cel mai important rol al fierului este asigurarea transportului oxigenului, prin intermediul sângelui. Pe lânga acesta, fierul intervine și în procesul de producere a energiei în organism, fiind implicat în funcții vitale.

Anemia poate fi combătută prin administrarea de suplimente pe bază de fier, unde foarte important de urmărit sunt următorii parametri:

  • Biodisponibilitatea – nu orice formă de fier se absoarbe repede și complet. Fierul bisglicinat este cea mai absorbabilă formă de fier, într-o proporție de 99%
  • Reacțiile adverse – nu orice formă de fier este acceptată de către organism. În urma studiilor clinice efectuate, cele mai puține efecte adverse au fost înregistrate de fierul bisglicinat

*****

Gama Happy ferro vine în sprijinul părinților și al copiilor (capsule și sirop) cu două suplimente destinate nevoilor fiecărui tip de organism. Happy ferro este un supliment alimentar ce asigură, într-o singură doză pe zi, administrarea concomitentă de fier bisglicinat, acid folic (vitamina B9) și vitamina B12. Cele două vitamine participă la sinteza hemoglobinei și intensifică efectele fierului.

Happy ferro este o formulă de fier cu absorbabilitate maximă și risc minim de producere a reacțiilor adverse (constipație, greață, dureri abdominale, diaree, vomă).

Pentru mai multe detalii, accesați: www.fitermanpharma.ro.

*****

Citiţi cu atenţie prospectul şi informaţiile de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute consultaţi de urgenţă medicul sau farmacistul.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *