REDENSITY EYES a câştigat trofeul pentru cel mai bun filler dermal la AMEC Paris 2014

Redensity IIRedensity Eyes, inovaţia majoră a Laboratoarelor TEOXANE pentru tratamentul cearcănelor a câştigat anul acesta trofeul pentru cel mai bun filler dermal în cadrul Congresului European de Medicină Antiaging ce a avut loc la Paris.

Tratamentul revoluţionar Redensity Eyes este creat în special pentru femeile moderne aflate mereu pe fugă, cu un program încărcat, prin care îşi pot recăpăta aspectul odihnit al fetei, după un program de birou prelungit în fata laptopului.

După nouă ani de cercetări, laboratoarele Teoxane din Geneva au dezvoltat acidul hialuronic Redensity Eyes, un gel unic special creat pentru tratarea cearcănelor. Injectat printr-o tehnică aparte, care nu afectează ţesutul ocular, conţinutul său bogat în aminoaicizi şi antioxidanţi ajuta la refacerea pielii şi redarea strălucirii.

,,De aproximtiv doi ani de zile de când am introdus şi pe piaţa din România Redensity Eyes, rezultatele obţinute au fost spectaculoase şi mulţi medici au început să recomande pacienţilor această soluţie noninvazivă. Premiul de anul acesta vine precum confirmare a eficienţei Redensity Eyes, acesta având la bază rezultatele obţinute în urma utilizării la 180.000 pacienţi, care au demonstrat că peste 90% din medici au raportat un rezultat îmbunătăţit şi foarte îmbunătăţit după tratamentul cu Redensiy Eyes. Formula specială şi patentată are la bază concentraţia ideală (15mg/g) de acid hialuronic, care rehidratează şi redensifică dermul. Mai mult decât atât, Redensity Eyes deţine o serie de substanţe ce se regăsesc în mod natural în organism, reunite sub forma unui complex dermo-restructurant ce conţine aminoacizi, antioxidanţi, minerale şi vitamine. Să nu uităm şi de lidocaină, care oferă un confort sporit pacientului în timpul injectării, datorită efectului anestezic”, a explicat Andreea Iftimie, medic şi manager medical Fazzada.

Cătălina Grama, Mirela Bucovicean, Amalia Enache şi Simona Pătruleasa sunt doar câteva dintre persoanele publice care au apelat la această soluţie noninvazivă pentru a-și redobândi luminozitatea pielii din jurul ochilor.

„Am şansa să fac o meserie din ceea ce mă pasionează. Mă bucur că pot să spun că am un program foarte încărcat, sunt fericită că alerg între platoul de televiziune şi cel de film, între evenimente, şedinţe foto şi tot felul de proiecte frumoase unde mă întâlnesc cu sute de oameni. Dar trebuie să spun şi că orice componentă a meseriei mele implică un aspect fizic impecabil, la care se ajunge cu respect pentru propria persoană, grijă faţă de corp şi spirit şi atenţie la orice intervenţie asupra sa. Obişnuiesc să mă documentez mult înainte de a apela la serviciile unei clinici medicale şi de înfrumuseţare, trebuie să am încredere în personalul de acolo, în serviciile, aparatura şi tehnicile folosite. Am ajuns la Fazzada din convingere, am întâlnit un specialist în care am încredere, medicul Andreea Iftimie, iar tratamentul Redensity Eyes pe care l-am făcut pentru înlăturarea cearcănelor a avut rezultatele dorite şi aşteptate de mine”, a declarat Cătălina Grama.

,,Am citit undeva mai demult că nu se poate face performanță fără multă muncă. Aşa că muncesc. Muncesc mult şi-mi place ceea ce fac. Din păcate programul prelungit în fata laptopului aduce după sine şi câteva inconveniente, unul dintre ele fiind un aspect obosit al ochilor. Se zice că „ochii sunt fereastra sufletului” şi cum mă ştiu cu sufletul împăcat şi fericit, n-aş lăsa nişte cearcăne nedorie să-şi facă simţită prezenţa pe termen lung. Am descoperit la Clinica Fazzada Redensity Eyes un tratament pentru zona ochilor care aduce strălucirea şi prospeţimea dinaintea orelor prelungite de muncă. Norocul meu e că am biroul aproape de clinică. Între două întâlniri, dau o fugă pentru o vizită scurtă şi eficientă la dr. Andreea Iftimie”, a explicat Mirela Bucovicean.

,,Efectul cu Redensity Eyes m-a uitimit atunci când am văzut diferenţa dintre o parte a feţei tratate şi cealaltă, încă netrecută prin procedură. O vedeam cu colţul ochiului pe dr. Andreea Iftimie zâmbind la reacţia mea de surpriză plăcută. A fost pentru prima dată când am făcut un tratament şi pentru cearcănele mele, adunate în ani de muncă până noaptea târziu şi în care nu o dată mi-am compromis din orele de somn. Le-am văzut dispărând treptat de pe fața mea, ceea ce chiar nu credeam că e posibil. Eu sunt în continuare departe de ideea unor tratamente invazive, aşa că mă bucur că am găsit această cale de a avea grijă de pielea şi de fața mea.”, a adăugat Amalia Enache.

 „Am ajuns să trăim în secolul hiper-vitezei. Muncim uneori şi câte 12 ore pe zi, mâncăm pe fugă, apoi ajungem acasă unde ne dorim să fim soţii şi mame. Dar nu trebuie să uităm că suntem femei! Fericite dacă este posibil, iar chipul nostru să exprime acest lucru. O parte din roluri ni le dorim, luptăm pentru ele, însă altele vin de la sine. Iar toate acestea este normal să ne obosească. Pentru mine soluţia a venit prin Redensity Eyes, singurul un acid hialuronic conceput special pentru zona ochilor, care mi-a redat aspectul proaspăt şi odihnit, pe care nu reuşeam să îl obţin nici chiar cu un program strict de somn”, a punctat Simona Pătruleasa Ivanof.

În doar câteva minute, pacienţii îşi pot redobândi aspectul odihnit din zona ochilor, efectele fiind vizibile imediat şi pot dura până la un an, mult mai mult decât alte tratamente anticearcăn. Pielea este mai luminoasă, iar umbrele de pe pleoapa inferioară sunt estompate.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *