Remember the 70’s cu noua colecţie Hispanitas

  • Tweet
  • Tweet

Hispanitas, brand spaniol de încălţăminte, a lansat colecţia de toamnă–iarnă 2016-2017, o colecţie casual-chic care îţi va aduce aminte de eleganţii ani 70’ şi îţi va garanta confortul pe parcursul întregii zile.

Creată pentru femeia urbană şi modernă pentru care încălţămintea reprezintă piesa esenţială din outfit, noua colecţie pune pe primul loc calitatea şi confortul.

Colecţia de încălţăminte Hispanitas Toamnă-Iarnă 2016-2017 include tendinţe actuale create cu subtilitate, detalii colorate şi ornamente contrastante, o combinaţie perfectă pentru ţinutele de zi cu zi, reuşind totuşi să păstreze rafinamentul.

În această colecţie, designerii brandului Hispanitas au folosit şi forme geometrice combinate cu texturi animal-print, amintind cu ajutorul acestora de perioada relaxată şi retro a anilor ’70. De asemenea, detaliile metalice folosite în această colecţie, combinate cu texturile animal-print asigură o notă suplimentară de eleganţă, făcând un apel către perioada “fără vârstă”.

Pielea cu aspect granulat este un alt trend puternic în acest an, o textură cheie care accentuează tonul general al colecţiei, aducând contrast şi distincţie combinaţiilor variate de materiale. Trăsăturile esenţiale ale acestui sezon includ finisaje cu un look satinat, combinaţii de piele mată şi lucioasă, care au fost adaptate pentru a reflecta stilul şi gusturile brandului.

Pantofii Hispanitas sunt recunoscuţi pentru confortul deosebit. Hispanitas lucrează exclusiv cu calapoade personale care au fost realizate la cele mai înalte standarde şi care fac pantofii Hispanitas deosebit de confortabili.

Colecţia Hispanitas toamnă–iarnă 2016-2017 este completată de genţi şi accesorii noi, precum portofele şi curele, dedicate atât femeilor, cât şi bărbaților. Colecţia poate fi găsită în magazinul Hispanitas – Băneasa Shopping City, etaj 1, și pe www.hispanitas.ro.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *