„Rock de cameră” în ziua a 6-a vibrate!festival

  • Tweet
  • Tweet

Suntem parteneri media la vibrate!festival – o serie de evenimente ce se desfășoară în aceste zile la Brașov – așadar, iată care este programul mâine, 24 iunie:

 

  • ora 14.00 – Piaţa Enescu. Cei de la Asociaţia de nevăzători „Bastonul Alb” ne vor povesti „Cum vedem noi muzica”, într-un atelier la care sunt invitaţi să participe cei care vor să afle şi altfel de poveşti de viaţă. Tot în Piaţa Enescu se află şi pianina vibrate! donată de pianista Diana Ionescu – director artistic al festivalului, şi înfrumuseţată de George Roşu, de la Depoul de Artă Urbană. Cei care vor ajunge în piaţa festivalului (Piaţa Enescu), vor mai putea admira, până în 26 iunie, de expoziţia out-door „Enescu”, a Muzeului Naţional George Enescu. Tot până în 26 iunie, o altă expoziţie „Enescu” rămâne deschisă la Coresi Shopping Resort. Ceainăria „Tipografia” găzduieşte o altă expoziţie vibrate! – „Vibraţii”, a Depoului de Artă Urbană, ce poate fi admirată până în 26 iunie.

 

  • ora 18.00 – Librăria Şt.O.Iosif. Îndrăgita soprană Leontina Văduva va prezenta CD-ul „Verdi/Wagner: Corespondenţe”. La final, va fi o sesiune de autografe. Pe Leontina Văduva, braşovenii şi turiştii o pot revedea sâmbătă seara, într-un concert-eveniment la Biserica Neagră, prin care artista marchează 30 de ani de carieră muzicală.

 

  • ora 20.00 – Rockstadt Club. Fanii Queen nu ar trebui să piardă concertul oferit de The Mercury Quartet. „Queen Classics by Vlad Maistorovici” este o interpretare clasică a pieselor lui Freddie Mercury şi Queen. The Mercury Quartet înseamnă: Vlad Maistorovici (vioară), Harry Cameron Penny (clarinet), Colin Alexander (violoncel), Antoine Françoise (pian).

 

Biletele pentru evenimentele din următoarele zile se pot procura de la Librăria „Şt. O. Iosif”, de la Ceainăria „Tipografia”, precum şi de la fiecare punct în care vor avea loc concerte.

 

 

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *