Romanian Art&Craft îți promovează orașul

  • Tweet
  • Tweet
  • Tweet
  • Tweet

  Art&Craft se numără printre puținele companii care luptă pentru păstrarea tradițiilor și valorilor românești atât în țară, cât și dincolo de granițe. Este important să-i susținem și să-i promovăm, mai ales datorită faptului că, din 2003 și până astăzi, românii și turiștii străini se bucură de produse românești unice, încărcate cu o puternică valoare sentimentală, acestea fiind realizate de meșteri populari dedicați și iscusiți.

Fie că vorbim de produse tradiționale românești cu rădăcini în istorie și folclor (vase din ceramică de Horezu, Baia Mare, Corund, ii, ţesături tradiţionale, ouă încondeiate și delicatese culinare cu specific românesc ) ori de produse de retail (diferite articole personalizate, suvenire, produse din brandurile proprii Vlăduţ’s Story, Via Delice, Happy Traveller, IRO), calitatea acestora este garantată de certificatele de autenticitate care le însoțesc.

Pentru că am menționat mai sus despre eforturile echipei Art&Craft pentru păstrarea identității românești, după campania ”Art&Craft susține meșterii populari din România” – o acțiune care ne-a plăcut în mod deosebit pentru că ne-a întors la origini, unde am descoperit câtă muncă și pasiune se ascund în spatele realizării unei ii sau a unei țesături tradiționale și cum se transmite meșteșugul din generație în generație în satele românești -, am aflat de curând că Art&Craft vine în orașul vostru. V-am făcut curioși?

Sigur o știți pe Raluca Mureșan, un blogger activ care ne arată locuri minunate și încărcate cu emoție pe www.ralucalatoreste.ro. Împreună cu ea, echipa Art&Craft lansează campania “Art&Craft promovează orașele din România” și vizitează cele mai frumoase orașe din țară (București, Sibiu, Târgu Mureș – orașe unde există magazine Art&Craft – și lista continuă) pentru a ne prezenta atracțiile turistice importante, dar și de unde anume ne putem alege suvenire care vor sta mărturii ale unor vacanțe speciale ori vor reprezenta cadouri inedite pentru cei dragi.

Campania va fi dinamică, Raluca și echipa Art&Craft vor realiza o serie de clipuri, atât în limba română, cât și în engleză, motiv pentru care vă invităm să dați click și să vă abonați la canalul de Youtube Art&Craft pentru a vă asigura că primiți noutățile în timp real. Vă asigurăm că nu vreți să pierdeți niciun ”episod”, mai ales că pe lângă obiectivele turistice recomandate, vedete vor fi și produsele Art&Craft, pe care le puteți găsi pe noul site www.artandcraft.ro, precum și în magazinele din aeroporturi. Vizitatorii de pe site vor avea surpriza să găsească videoclipurile de prezentare în dreptul fiecărui produs, precum și un blog integrat (în cazul în care nu l-ați descoperit până acum), dedicat… poveștilor scrise cu suflet pentru toți iubitorii de frumos, de artă populară și de tradiție românească.

Anunțăm cu trâmbițe, aplaudăm și susținem și noi campania prin care Art&Craft promovează orașele din România. Gândiți-vă la București, de exemplu, capitală europeană pe care turiștii străini așteaptă cu nerăbdare s-o exploreze. Vă propunem să deveniți voi turiști pentru o zi în București, chiar dacă locuiți în capitală. Îl veți descoperi cu totul altfel. Ateneul Român, Opera Națională, Biserica Crețulescu, Teatrul Național, Muzeul Satului și Centrul Vechi sunt câteva dintre obiectivele turistice la care veți vrea să ajungeți cât mai repede.

 

Echipa Art&Craft a dedicat luna iunie Bucureștiului – pentru că și-a propus să ne poarte prin cât mai multe locuri din capitală. La finalul fiecarui videoclip din cadrul campaniei, veți putea face o plimbare în magazinele Art&Craft din aeroporturi, unde găsiți o varietate de produse.

 

Așadar, sunteți gata de decolare spre obiectivele turistice din România

propuse de Raluca și Art&Craft?

 

 

 

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *