Schneider Electric, lider în domeniul software pentru managementul infrastructurii centrelor de date

schneider electric softSchneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, a fost desemnată de către firma americană de analiză Gartner lider în cadrul raportului Magic Quadrant pentru software destinat Managementului Infrastructurii Centrelor de Date (DCIM), datorită suitei StruxureWareTM for Data Centers.

Apreciat la nivel internaţional ca o sursă autorizată pentru comparaţii competitive în industria tehnologiei informaţiei, raportul Magic Quadrant al Gartner prezintă, prin intermediul analizelor în profunzime şi rezumatelor vizuale, nivelul de maturitate şi direcţiile de dezvoltare ale pieţelor, precum şi ale principalilor furnizori. Acesta este primul studiu Magic Quadrant dedicat managementului infrastructurii centrelor de date.

Decizia Gartner de a publica un raport Magic Quadrant dedicat domeniului DCIM reflectă maturitatea crescândă a acestei piețe, precum și necesitatea cumpărătorilor de a fi informați. Pe măsură ce lumea noastră devine din ce în ce mai digitală, centrele de date reprezintă colacul de salvare pentru serviciile și informațiile de importanță critică, ceea ce mărește nevoia de instrumente DCIM pentru a optimiza durata de funcționare și eficiența acestora”, a declarat Soeren Brogaard Jensen, Vicepreședinte Soluții Software în cadrul Schneider Electric. „Desemnarea ca lider în raportul Magic Quadrant al Gartner confirmă angajamentul noastru de a ajuta proprietarii de centre de date să gestioneze aceste provocări tot mai mari și să ia decizii strategice cu privire la consumul de energie, nevoile de business, schimbările tehnologice și optimizarea resurselor pe baza analizelor în timp real.”, a completat Soeren Brogaard Jensen.

Procesul amplu de evaluare al Gartner, care a durat mai mult de opt luni, a vizat caracteristicile produselor curente, strategia de produs, modelele de stabilire a prețurilor, precum și interviuri ale clienților. În cadrul raportului Magic Quadrant, Schneider Electric a fost clasată drept cea mai avansată în ceea ce privește Implementarea Ideilor şi Abilitatea de Execuţie a acestora. Schneider Electric crede că această poziție se datorează gamei largi de beneficii pe care le oferă suita StruxureWare for Data Centers, care permite managementul alimentării cu energie electrică, al climatizării, al securității și al consumului de energie din cadrul sistemelor IT, precum și abilitatea de a reduce distanța între managementul mediului IT și cel al clădirilor.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *